• Ново
Матросское Изкуството на Ръчно изработени от Месинг Хартиен Компас за Посока 3,5 Инча за подарък за Рожден Ден, Сватбен подарък, Подарък За Кръщене, Ден на Св. Валент?
zoom_in

Матросское Изкуството на Ръчно изработени от Месинг Хартиен Компас за Посока 3,5 Инча за подарък за Рожден Ден, Сватбен подарък, Подарък За Кръщене, Ден на Св. Валентин

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

ПРЕНОСИМА конструкция книга компас ПОЗВОЛЯВА удобно да го носите със себе сиНАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИ. точни ПОКАЗАНИЯ : този КОМПАС осигурява ТОЧНОТО ОРИЕНТИРАНЕ.Идеален ПОДАРЪК В морски СТИЛ за МЪЖЕ, ЖЕНИ, съпруг, съпруга, баща си И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ-моряците.Цвят на циферблата - кестеняво. УНИКАЛЕН подарък предмет - този на месинг компас ще се превърне в най-добрият подарък за вашето семейство, приятели, моряк И сървейър.ГОЛЯМ тегло - 275 гр.Компас за книжа с плаващ циферблат Sailor's Art Direction Compass - той е много привлекателен на вид, тежък и ретро продукт за офиса и дома. изработен от плътен МЕСИНГ.БЕЗ КОМПРОМИС ПО ОТНОШЕНИЕ НА КАЧЕСТВО НА ВСЯКА ЦЕНА.ТОЗИ КОМПАС И да се ИЗПОЛЗВАТ За КЪМПИНГ, ТУРИЗЪМ Или ПРИКЛЮЧЕНИЯТА на ПЪТУВАНЕ.ПЛАВАЩ ЦИФЕРБЛАТ. ГОЛЯМ размер - 3.А Размерът на Компас, 3,5 инча, както и работа с компас напълно Точни.

Клиентите също го харесват..