• Ново
ключалката с един зубцом, 6 бр. Катарами за колан, Трехгранные Плъзгащи се Катарами за обувки, Аксесоари за направата на Чанти (Gun metal)
zoom_in

ключалката с един зубцом, 6 бр. Катарами за колан, Трехгранные Плъзгащи се Катарами за обувки, Аксесоари за направата на Чанти (Gun metal)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

进口Добре се съчетава с презрамка / каишка диаметър 1 инч (2,5 мм).Количество : 6 броя., Материал : цинк сплав.Добре се съчетава с презрамка / каишка диаметър 1 инч (2,5 мм). Идеална за производство на колани, колан, багажных колани и раници, занаяти собствените си ръце, и т. Идеална за производство на колани, колан, багажных колани и раници, занаяти собствените си ръце, и т.Гаранция : гаранция 3 месеца, по някаква причина, която вас не са напълно доволни, вие можете да поискате замяна или пълно възстановяване.Моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, ако имате някакви проблеми с продукта, ние ще се радваме да реши проблема.Моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, ако имате някакви проблеми с продукта, ние ще се радваме да реши проблема.Моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, ако имате някакви проблеми с продукта, ние ще се радваме да реши проблема., Материал : цинк сплав.Гаранция : гаранция 3 месеца, по някаква причина, която вас не са напълно доволни, вие можете да поискате замяна или пълно възстановяване.Гаранция : гаранция 3 месеца, по някаква причина, която вас не са напълно доволни, вие можете да поискате замяна или пълно възстановяване.

Клиентите също го харесват..