• Ново
Juvielich Монтиране на Куката за дрехи, закачалки за шапки, Закачалка за дрехи с надпис, от Неръждаема Стомана, 3 куката с покритие от Червена Мед, 1 бр.
zoom_in

Juvielich Монтиране на Куката за дрехи, закачалки за шапки, Закачалка за дрехи с надпис, от Неръждаема Стомана, 3 куката с покритие от Червена Мед, 1 бр.

BGN 4.75

Брой продукти
check Налично

[Кука за дрехи] Нашите куки за дрехи, са лесни за монтиране на стена или дървена врата, моля, запознайте се с инструкциите за монтаж в нашия описанието;Съдържание на опаковката : Стенен куки за дрехи (1 бр) и винтове (брой винтове съвпада с брой дупки за винтове на продукта) Съвет : Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 30 дни от момента на получаване на поръчката, и ние ще решим този въпрос. [Кука за дрехи] Нашите куки за дрехи, са лесни за монтиране на стена или дървена врата, моля, запознайте се с инструкциите за монтаж в нашия описанието;.[Размер] Дължина : 250 мм / 9,84"; Ширина : 110 мм / 4,33"; Диаметър на отвора за винт : 4,5 mm / 0,18";.Монтиране на куката за дрехи Juvielich Описание : Нашите куки за дрехи, са лесни за монтиране на стена или дървена врата; Куки за дрехи може да ви спести жизнено пространство за вас; можете да го монтирате в банята, спалнята, кухнята, антрето или коридора; можете също да го инсталирате на обратната страна на вратата или на друго малко пространство, където той може да побере на различни продукти като палта, шапки, шалове, кърпи, дрехи, чадър, чанта, ключове и др; Широко се използва за различни повърхности като тухла, метал, дървена врата, гладене, неръждаема стомана, особено отличен, подходящ за закачане на аксесоари за душ или вана в банята или съдове в кухнята. [Размер] Дължина : 250 мм / 9,84"; Ширина : 110 мм / 4,33"; Диаметър на отвора за винт : 4,5 mm / 0,18";. [Технически характеристики] Тип цвят : покритие от червена мед; Брой куки : 3 куката; Тип на витлото : M4 * 20; Материал : Неръждаема стомана;. [Функция] Нашите стенни куки са идеални за закачане на палта, шапки, шалове, кърпи, дрехи, чадър, чанти или ключове; стенен монтаж, предназначени за икономия на жилищното пространство, или на максимално увеличение на ограниченото пространство на коридора;. [Прилагането на] Широко се използва за различни повърхности като тухла, метал, дървена врата, неръждаема стомана, особено отличен, подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на съдове в кухнята.

Клиентите също го харесват..