• Ново
Fusang Matte Веществени червило за жени, Елегантен Кадифен Блясък За устни, Устойчива Антипригарная Чаша, Кадифен Гланц За Устни, Матиран Грим за устни е Водоустойчив Ве?
zoom_in

Fusang Matte Веществени червило за жени, Елегантен Кадифен Блясък За устни, Устойчива Антипригарная Чаша, Кадифен Гланц За Устни, Матиран Грим за устни е Водоустойчив Веществени Червило, Питающая, Не Избледняват, Петно

BGN 2.99

Брой продукти
check Налично

Тя бархатистая мека матова текстура гланц за устни, высокопигментированный, интензивно ярък цвят, който изненадва ?Матово червило е необичаен, лесен и луксозен външен вид, идеален подарък за семейството, приятелите, дъщери, майки, приятелки.?【Матиран нежен цвят】 Матово червило е нежна и гладка текстура, лека и дишаща, еднакъв цвят, наситен и высокопигментированные нюанси, лесно се нанася, като устните лек и прекрасен матово покритие. ?【Характеристики】 Лека и копринена матова текстура, нежна и гладка, лека и немазна, не избледняват, лесно се нанася, мека и гладка на допир, устните на пипане влажни, а не сухи. ?【Лесно се нанася】 червило за устни с висока пигментация, превърнал я по устните, вие по естествен начин придавате на устните наситен, ярък, наситен и равномерен цвят, придающий устните изискан матиран вид.Лесна за нанасяне на червило с телесен цвят ще даде устните бляскав матиран вид за всеки повод. ?Характеристики.Водоустойчив и нелипкий блясък за устни, устойчив, очарователен и класически цвят на устните. ?【Изискан подарък】 Прост и луксозен уникален дизайн, оригинална опаковка - идеалния подарък за семейството, дъщери, приятели, майки и приятелки.

Клиентите също го харесват..