• Ново
12 Цвята Тинт-място за устни, 1 бр. Течна Червило, Водоустойчиви и устойчиви на петна в рамките на 24 часа, Мат Кадифе Червило за устни, Гланц за устни, петно за устни, Гр?
zoom_in

12 Цвята Тинт-място за устни, 1 бр. Течна Червило, Водоустойчиви и устойчиви на петна в рамките на 24 часа, Мат Кадифе Червило за устни, Гланц за устни, петно за устни, Грим, Подарък за жени и момичета

BGN 13.03

Брой продукти
check Налично

Веганская и не е тестван върху животниПродукти включват : червило 1бр.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги.Идеален за идеалния начин за целия ден.Высокопигментированные, лесно окрашиваемые и с гланцова текстура, те остават на устните и изсъхне с абсолютно привлекателна гладка матова повърхност послевкус през целия ден.?Наситен и сметана - Много от най-популярните цветове за избор : на топло и смели розово и розово, сладък и привлекателен персиково-розов, пълен с червена аура, темпераментна интелигентен сиво-розово, нежно и прекрасно синьо-оранжево-розов, тъмно-секси горски плодове, сладки и неуправляема лилаво-розово, и др.Моля, обърнете внимание, че набор от червило може да бъде повреден по време на доставката, ако сте получили счупени набор или не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, и Xiahium ще ви предостави задоволително следпродажбено обслужване., матово червило с изключително удобен матирана формула и мека кремообразна текстура лесно се нанася равномерно разпределени под формата на течност и изсъхва до луксозен бархатистого послевкусия, което се запазва в продължение на няколко часа.Материал придава на устните чувственост и сладострастие и ви дарява с бляскав вид. ? Е матово - 1 бр. ?Подарък за грим на устни - тази червило с розови модел.to е подходящ за всички случаи.Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка за рождения си ден, на Деня на благодарността, Коледа, Свети Валентин или други празници. ? Трайно и водонепроницаемое - Полноразмерное петно за устни, бляскавите матирано, трайно водонепроницаемое, антипригарная чаша, не избледнява.

Клиентите също го харесват..