• Ново
Блестящи зъби и Кадифе червило Хидратира, не высушивая кал върху устните, Устойчиви Кадифени петна по устните, Универсална за устните и Бузите Антипригарная чаша, ?
zoom_in

Блестящи зъби и Кадифе червило Хидратира, не высушивая кал върху устните, Устойчиви Кадифени петна по устните, Универсална за устните и Бузите Антипригарная чаша, Не избледняват Блясък за устните, Козметика за грим

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Лесно създаване на Атмосфера С помощта на грим от същия Цвят 【Двойно приложение За устните И Бузите】Течна кал И Много подходящ За нанасяне върху бузите Или Очите като руж и сенки за очи. 【Трайно и антипригарная чаша】 Нанесете Овлажняващи съставки, а не суха, на специална кал текстура, за да е здраво държеше на устните си. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!). 【Увеличаване на обема на устните】 Създайте идеален ефект на грим с помощта на микродермабразионного филтър, който лесно скроет бръчки по устните и ще направи устните по-обемни.Кална шарка е По-тънка и полупрозрачна, което ви позволява лесно да създадете Въздушен грим за устни под формата на мека мъгла.Кал за устни изглежда суха, но в действителност тя е Копринена и плътна.【Гаранция за обслужване на】Ако имаш счупени продукт или не Сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да Ви предложим най-доброто решение. 【Кална текстура, фина и освежаваща】В червило използва безпрецедентен "кална"шарка.Четка корона във формата на сърце ви позволява лесно да изберете цвят И очерчивать форма на устните.Това не е Течност, която се използва Обикновена глазура за устни, както полутвердая "мръсотия".

Клиентите също го харесват..