• Ново
Черни Моливи за очна линия на очите, 12 бр Набор от Матирана Черни Моливи за очна линия на очите, Черни Моливи за очна линия на очите, Водоустойчива Устойчива на очна ?
zoom_in

Черни Моливи за очна линия на очите, 12 бр Набор от Матирана Черни Моливи за очна линия на очите, Черни Моливи за очна линия на очите, Водоустойчива Устойчива на очна линия, Инструменти за Грим, Лесно Окрашиваемые

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Може да се използва, за да създаде ясни линии или меки димни ефектиМоля, обърнете внимание : .При използване на острилки за моливи използвайте подходящия метод и умерена сила, за да не е толкова лесно е да се прекъсне бензиностанция.По-лесно създаване на всички видове на различни грим, както ви харесва. Пълнител за молив за очна линия черни очи, сравнително мек.Подходящ за професионални гримьори или начинаещи.Черна очна линия, сенки за очи, дръжка за вежди, черен молив за грим, лесно да се боядиса, отговаря най-много на вашите ежедневни нужди!. 12 СТРАХОТНИ КОМПЛЕКТИ : 12 черни моливи за очи може да се използва като очна линия, сенки за очи, молив за вежди. Черен молив за очи лесно colorize и тя по-лесно се прилага тънък и разнообразна деликатен грим. Не забравяйте затваряне на капачката след всяка употреба.Молив за очна линия на очите BEAUTY MAKEUP : Бял молив за очи може да се прилага в ежедневието, на парти, макияжные шоу, на живо изпълнения и сватбен грим, това е и идеален подарък за жени, приятели. Моля, съхранявайте на хладно място, да се избягва висока температура и влажност на въздуха, за да не се развали.Ще ви помогне да създадете очарователен начин. Малък и лек, лесен за носене.to пълно задоволяване на дневния грим. 3, Подходящ за очна линия, сенки за очи, eyebrow.

Клиентите също го харесват..