• Ново
Закрепване за Статив За смартфон, Закрепване За Статив за мобилен телефон устойчива на плъзгане Поставка за Крака с Дупки за винтове 1/4 инча се Сгъва с Гореща Башма?
zoom_in

Закрепване за Статив За смартфон, Закрепване За Статив за мобилен телефон устойчива на плъзгане Поставка за Крака с Дупки за винтове 1/4 инча се Сгъва с Гореща Башмаком за телефон

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Обхват скоби : разширяема с помощта на гореща башмака, с клип в варират от 6,5 см / 2Сгъваема конструкция ви осигурява по-голямо удобство.Сгъваема конструкция : Компактен размер, лесен за носене.Устойчива на плъзгане поставка за крака : С неплъзгащи поставка за краката, може ефективно да защити мобилния телефон от износване. Параметри : Тип на продукта : Удлинительный скоба за топла башмака Материал : ABS Цвят : черен Тегло : прибл. Оборудван с неплъзгащи накладка за краката, може ефективно да защити мобилния телефон от износване.Осъществяване Списък : 1 х Скоба за телефон. Полезен и гъвкав : Стандартен винт с резба 1/4 инча и дизайн с горещ башмака го правят удобен универсален адаптер за закрепване на телефона върху статив. 30 г / 1,1 унции Характеристики : Опъната в двете посоки, с топла башмаком, 2 отвора за винтове 1/4 инча. Стандартна винт с резба 1/4 инча и дизайн с горещ башмака го правят полезно универсален адаптер за прикрепване на статив телефон.6 инча до 10,5 см / 4.Сгъваема конструкция ви осигурява по-голямо удобство.6 инча до 10,5 см / 4.6 инча до 10,5 см / 4.Устойчива на плъзгане поставка за крака : С неплъзгащи поставка за краката, може ефективно да защити мобилния телефон от износване. Дупката за винт 1/4 инча : Долната и задната част изделия са снабдени с дупки за винтове 1/4 инча, които можете да използвате със статив, притежател на лампи и други съоръжения.

Item Type:
Hot Shoe Extension Bracket
Material:
ABS
Color:
Black
Weight:
 Approx. 30g / 1.1oz
Features:
Bidirectional Stretch, with Hot Shoe, 2 1/4in screw holes.
Package List:
1 x Phone Clip :

Клиентите също го харесват..