• Ново
TKDMR 10шт 6 AWG-5/16 Батарейные уши, с 10шт Свие с шнорхел 3: 1, двата Края на кабела на батерията, Топчета от медна тел с повишена здравина, Тръбна кольцевыми клеммами, Топчет?
zoom_in

TKDMR 10шт 6 AWG-5/16 Батарейные уши, с 10шт Свие с шнорхел 3: 1, двата Края на кабела на батерията, Топчета от медна тел с повишена здравина, Тръбна кольцевыми клеммами, Топчета от огъната тел AWG, Клеммными соединителями

BGN 5.65

Брой продукти
check Налично

2 * Съвместим с размери кабели - това е препоръка, въз основа на публично достъпна информация за размера на кабели.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : . в опаковка от 6 кръгови клемм калибър (AWG) 5/16", медни накрайници със затворени концевыми кольцевыми клеммами и 10 бр.Може да бъде обжат или запоени. препоръчваме да се провери размери на продукта, да се уверите в правилното засаждане.Размерът също трябва да се изяснят при отделните производители на кабели преди извършване на покупка. Пръстен клеммные уши са проектирани със затворени концевыми накладки, които защитават електрически компоненти, батерии и кабели от влага, а също така предпазват от изтичане на спойка по време на инсталацията.ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ : . 【Качествен материал : 】 Оголени краища на медни акумулаторни кабели TKDMR са изработени от 100% отожженной мед със специална обработка на повърхността за защита от корозия, което осигурява висока степен на проводимост за максимално протичането на ток. Уши AWG може да обжать или спойка до края на проводника AWG с помощта на монтажни инструменти.Използвайте съвместим с меден кабел. двуслойни лепило непромокаеми термоусадочных тръби 3 : 1 за вашата работа (5 бр. Тези удари от чиста мед тръбна пръстен уши имат добра проводимост и стабилност.Моля, обърнете се към размера на изделия в таблицата по-горе, чрез премахване на дължината на повърхността на кабела. Идва с аксесоари за термоусадочных тръби 3 : 1, удобни за използване. 【Как да го изберете и да използвате? : 】 Препоръчваме да се провери размери на продукта, да се уверите в правилното засаждане.Свиване тръба 3 : 1 добре е направена от висококачествен материал (най-висок стандарт UL с по разширяването на отвора за по-лесно въвеждане на тел).Свобода на избор от различни размери кабели, пръти размери могат да бъдат обжатыми или припаянными; Аудиопровод може да се приближи, не веднага.Тези съвети не са подходящи за употреба с всякакви алуминиеви кабели, с изключение на кабели CCA.

Клиентите също го харесват..