• Ново
Препарат за съдове KUFUNG, Гъвкава Силиконова препарат за съдове, Държач за сапун за Баня, Сливное устройство за душата, Кухня, Запазва сапуни, Сухи и лесни за почиства?
zoom_in

Препарат за съдове KUFUNG, Гъвкава Силиконова препарат за съдове, Държач за сапун за Баня, Сливное устройство за душата, Кухня, Запазва сапуни, Сухи и лесни за почистване (Сив)

BGN 1.90

Брой продукти
check Налично

Супер Pre【Силиций премиум-клас】 : Тази препарат за съдове изработена от висококачествен силикон, който се отличава с отлична консистенция, гъвкавост и нетоксичностью mium Silicone : Тази препарат за съдове изработена от устойчив силикон, който притежава отлична консистенция / гъвкавост / нетоксичен. 【Многофункционален】 : Подходящ за много места, като например баня/ вана / душ / кухненска мивка.Той не ръждясва и не се разграждат при продължителна употреба. 【За обслужване на клиенти】 : стремим се да ви предложим продукти, премия и предлага безупречно обслужване на клиенти.【Дизайн с кухи разлика】 : Кухи разрешения силиконовата сапун ястия позволяват на водата да се стича на дъното, за да сапун не е сурово и кашеобразным.Той също е много мека на допир, когато го получавате.Тази силиконов препарат за съдове не ръждясва и не се разграждат при продължителна употреба.В него може да нанесе сапун, кухненска гъба и четка.Не чакайте повече и просто се наслаждавайте на своите идеални храни днес!. 【Модерен стил】 : Изглежда много модерно и модерен, могат да отговарят на различни цветово оформлениям баня и кухня.

Клиентите също го харесват..