• Ново
Силиконов Тава за източване на HANABASS Силиконов Тампон За Сушене на Вани, Корита за гримиране в Банята Палет-Органайзер за Баня Чиния за съхранение в Банята Тава за м?
zoom_in

Силиконов Тава за източване на HANABASS Силиконов Тампон За Сушене на Вани, Корита за гримиране в Банята Палет-Органайзер за Баня Чиния за съхранение в Банята Тава за миене на съдове препарат за съдове за баня Тоалетна

BGN 3.85

Брой продукти
check Налично

Тава за съхранение на козметика : Изработен е от силикон, много е бърз, стабилен в продължение на дълго време просто избършете с чиста влажна кърпа.Ястие за хавлии : Декоративно и красива, творческа и луксозно, може да служи като предмет на декор, дори ако то там не е поставена. - Размер : около 22,30 X9,00 X1,20 см /8,76 X3,54 X0 тава за организатор за баня.Поставка за тоалетна масичка в банята.Тава за съхранение на мивки : Тава е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Органайзер за кухненски мивки : Тава е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Поставка за свещи : Подходящ за съхранение на козметика, като червило, парфюм, монолитен борда захар и други стоки от първа необходимост. -Силиконов материал не се отнася до пепел, лек и компактен тава за опаковка от сапун. - Декоративен тава, подходящ за тераси, баня, тоалетна маси, прикроватного маса, тоалетна масичка в банята. - поставяне на шампоан, бутилки за лосион, козметика, тоалетни принадлежности и други стоки от първа необходимост в тавата за тоалетни принадлежности.Тава за домашно съхранение на Деликатен силикон тава разделя чиния от масата, така че на вашия драгоценном масата, не остава следи.

Клиентите също го харесват..