• Ново
Denifery Crystal Листа Катерачи Робот Обеци Сладък Планински Кристал Ухото Маншет Амбалажна Хартия Клип на Обеци-Карамфил Катерач на Ухото Клип в Модерен Бижута за Жени, М
zoom_in

Denifery Crystal Листа Катерачи Робот Обеци Сладък Планински Кристал Ухото Маншет Амбалажна Хартия Клип на Обеци-Карамфил Катерач на Ухото Клип в Модерен Бижута за Жени, Момичета (Син)

BGN 7.19

Брой продукти
check Налично

Моля, махнете аксесоар, преди извършване на физически упражненияНие ще ви отговорим възможно най-скоро. ♥ Материал : висококачествена сплав и планински кристал. Стоки, които имат проблеми с качеството, не могат да бъдат върнати за връщане или замяна, като се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на вашите стоки. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригиналния етикет. ♬ ♥♥Техническоеобслуживание♥♥ ♬1.♬ ♥♥ СВЪРЖЕТЕ се С нас ♥♥ ♬ По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоар вода, алкални и други едких течности. ♥ Измерване : размерът на обеци е около 8,5 см х 5 см ♥ Това е чудесен подарък за важни дни в година, като : годишнини, рождени дни, сватба, Свети Валентин, Коледа и т.Благодаря ви за подкрепата. ♥ Нашите продукти са с високо качество и ниска цена, ние мислим, ще се насладите на нашите продукти., или просто като изненада, за да напомни на този особен човек, колко много те е грижа. ♥♥ За този продукт ♥♥ ♬Тези обици са много модерни и популярни, и те са изработени от висококачествени материали, така че качеството е гарантирано.♬ ♥♥ Връщане P0 LICY ♥♥ ♬ 1. Моля, не забравяйте да се свали аксесоар преди лягане вечер, моля, сложи аксесоар в затворена опаковка.

Клиентите също го харесват..