• Ново
Перука Боб Директни Ефирни Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели за жени, Перуки на Дантели 13x4, перуки с Детски коса 180% плътност, бразилски перука-боб от Чов?
zoom_in

Перука Боб Директни Ефирни Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели за жени, Перуки на Дантели 13x4, перуки с Детски коса 180% плътност, бразилски перука-боб от Човешка коса Hiar (14 инча).

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

директен перука на дантели + 1 бр ❀ Подарък и поддръжка : 1 бр.Размер на капсула : капачка със среден размер (22,5 инча) в наличност. ❀ Висококачествени материали за косата : Дантела пред перука-боб от човешка коса е Изработена от 100% бразилски човешки косъм висока плътност на 180%, реже от млади момичета-донор, на допир е лъскав и мек, без entanglements и с минимален отърваване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме. Препоръчително е да използвате продукти за грижа за косата в продължение на 1-2 седмици за грижа за косата.Цвят на косата : натурален черен директен боб, дантелени предни перуки.❀ Дизайн : 14-инчов права перука Боб, перука от човешки косъм 13 × 4 на дантели отпред, на около 190 грама за бройка, лесен за носене.Можете да Изправяне, Боядисване, къдри Ги така, както ви харесва. лейси превръзка на главата + 1 бр.Вие сте красива и модерно момиче.Можете да покажете своя собствена естествената линия на растеж на косата, можете да направите прическа според вашите лични препоръки, което прави вашия перука за по-реалистичен. копринени малка чанта + 1 бр. идеален за начинаещи.Това може да покаже своя Собствена естествената линия на растежа на косата или лесно да се направи връзка, че ще направи перука за по-реалистичен.❤Това може да бъде прическа / връзка с перука за фитнес, Перука за работа, Перука за сбогом, Това може да бъде Всеки Начин, всичко зависи от вас.Нашите внимателно обмислени перуки за вас. копринени малка чанта + 1 бр. ❀Предимство : Това дантела перуки, изработени от човешка коса с регулируема каишка.Дължина на косата : 14 инча (моля, опъвам, за да се измери дължината на косата).Благодарим ви за разбирането. ❀ Шапка за перука : Средно-кафяв цвят, със Среден размер (22,5 инча) с регулируеми джапанки отзад и 4 расческами, вшитыми вътре; Отпред прозрачна дантела 13 × 4, в задната част шнур за монтиране на перуки; Бесклеевые дантела перуки, изработени от човешка коса с регулируема каишка, удобни в чорап.Структура шапчица : Перуки, изработени от човешка коса с 4 расческами и регулируеми джапанки отзад, те са идеални за повечето хора, те са лесни за изпълнение!!!Опаковка : 1 бр.Тегло на косата : около 185 грама за бройка.Позволете на нашия клиент да получи косата висока стойност.Текстурата на косата : 100% бразилски естествени коси.Вид на капсула : 13 × 4 прозрачни перука-боб с дантела отпред, нов дизайн със закопчалка от велкро.

Клиентите също го харесват..