• Ново
NP богат на функции Суха Четка За Бръснене, Четка За премахване на прах, Электростатическая Четка За Сухо Почистване с Четка За Отстраняване на прах с дрехи и Коса, 246
zoom_in

NP богат на функции Суха Четка За Бръснене, Четка За премахване на прах, Электростатическая Четка За Сухо Почистване с Четка За Отстраняване на прах с дрехи и Коса, 246 см /бял

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Бележки : 1Моющийся, много лесен за почистване. Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Подходящ за дрехи, килими, мебели, автомобилни седалки и места за домашни любимци. Поради ръчно измерване и различни методи на измерване, моля, допуска се отклонение на 1-3 виж Благодаря!Благодарим ви за закупуването на нашите продукти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Добра идея за подарък на себе си или на приятел. Параметри : Размер : Четка : 24*6 см Материал : пластмаса + фланела бял цвят на Помещение включва : 1 бр.Двустранен дизайн, можете да използвате и двете страни, е подходящ за лявата си или на дясната си ръка.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката.Средство за депилация дава възможност за бързо изтриване на въси, косата и пушок с дрехи и тапицерии на мебели. функция : Бързо премахва пух, косми и пушок с дрехи и тапицерии.Благодарим ви за закупуването на нашите продукти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.

Size:
Brush
Material:
Plastic + Flannel
White color :
Package includes:
1 piece :
notes:
1. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture. :
2. Due to manual measurement and different measurement methods, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :
Thank you for purchasing our products, if you have any questions, please contact us, we will reply as soon as possible within 24 hours. :

Клиентите също го харесват..