• Ново
Maiyifu-GJ / Дамски спортни панталони Дворец с принтом, Свободно Намаляване, Ежедневни, Плажни Зреещи, Летни Меки Широки панталони за отдих (Сини, Големи размери)
zoom_in

Maiyifu-GJ / Дамски спортни панталони Дворец с принтом, Свободно Намаляване, Ежедневни, Плажни Зреещи, Летни Меки Широки панталони за отдих (Сини, Големи размери)

BGN 2.44

Брой продукти
check Налично

Тези сладък дамски спортни широки панталони за пролетта, лятото ще си идеални краката си в чифт женски ежедневни панталониСъщо така е подходящ за плажа, празненства, срещи с някого, партита и т.Не се колебайте да се свържете с нас, ако стоката не отговаря на вашите очаквания.Благодаря ви за вашето разбиране.? Моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, тъй като всички измервания са направени на ръка. ? [РАЗМЕР] Не е американска или размер.? Нашата цел е да предложим на клиентите най-модерните и оригинални модели, за да ги направи уникални или индивидуални през целия сезон, и ние се стремим да направим живота си по-красив и приветлив, прави всичко възможно, за да ги обслужват с душа.* Maiyifu-GJ Sexy women тук!✔️* Класически панталони с еластичен колан по ваш избор.Информация за продукта : ❐Пол : Жена качество❐ : еластична, мека, издръжлива дебелина❐ : лек стил❐ : всекидневни, спортни❐измиване : ръчно пране съдържание на пакета❐ : 1 х Дамски панталони. ?[ЛЕСЕН за НОСЕНЕ] Класически ежедневни панталони могат да се комбинират с майкой или всички футболками, балетками, лодочками, сандали, кроссовками, чехли, вие ще се чувстват удобно и стилно, тези шорти - на основата на летния гардероб.? Тези панталони са специално разработени за такива модерни жени, като теб, които обичат спорта и свободното време.? Поради различни цветове на дисплея на компютъра може леко да се различават, са възможни малки разлики в цвета.И ще ви помогне да изглеждате по най-добрия начин, независимо от причината!. ? [МОНТИРАНЕ ПРИЯТЕЛКА] Всички наши панталони перфектно скроены, за да е удобно облегать тялото ви, бъдат както класически, намаляване, така и формата монтиране, намаляване и пришити така, за да подчертаете най-добрите си черти.✔️ * Дамски панталони за почивка, изработени от лек и мек материал, който е гладък, еластичен и растягивающимся, гъвкав и дышащим, удобен в чорап. ?[ХАРАКТЕРИСТИКИ] Тези панталони с джобове имат еластичен колан със средна / висока засаждане, за еластична кацане.Можете да носите тази двойка укороченных шорти за пазаруване, разходки и пътувания. Забележка : ? Моля, внимателно да обърнете внимание на размера, преди да купите.

Клиентите също го харесват..