• Ново
Ipetboom 2 елемента Домашен любимец Юрта Гнездо на Морски Свинчета Пълнени Хамстер Топъл Спален Чувал Захарен Планер Легло Заек Легло Подслон Малко Домашен Любимец Зи?
zoom_in

Ipetboom 2 елемента Домашен любимец Юрта Гнездо на Морски Свинчета Пълнени Хамстер Топъл Спален Чувал Захарен Планер Легло Заек Легло Подслон Малко Домашен Любимец Зимни Легло Къща Морско Свинче, Хамстер Топъл Дом Еластична

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Плюшено Къщичка за хамстер : Малка зимна легло за домашни любимци с Размера на това Спално Гнездо е Подходящ за Таралеж, хамстер, Морско свинче, крысиного порове, КатерициНосилката за морски свинчета : Размера на гнездото за хамстери е най-подходящ за плъхове, таралежи, морски свинчета и други малки домашни любимци с подобни размери.Носилката за морски свинчета : Размера на гнездото за хамстери е най-подходящ за плъхове, таралежи, морски свинчета и други малки домашни любимци с подобни размери.Легло за малки домашни любимци : Изработени от удобни материали, осигуряващи добър сън и удобни ежедневни занимания за домашни любимци.Добър подарък на вашите приятели, които имат домашни любимци пет winter.Легло за хамстер джудже : Уютно гнездо за малък домашен любимец, осигуряваща топлина и комфорт по време на сън.Легло за малки домашни любимци : Изработени от удобни материали, осигуряващи добър сън и удобни ежедневни занимания за домашни любимци. зимен спален чувал Това очарователно малко гнездо за домашни любимци ще запази топлината и сигурността на вашия любимец в помещението, той се произвежда от висококачествен материал за трайни и практично използване. -Очарователно малко гнездо в обертке, забавна и творческа допълнение, което ще съживи вашата играчка-убежище за малки домашни плъхове. -Цвят : както е показано на фигура, където спи хамстер -Лек и портативен дизайн го прави идеален за настаняване на тази легла за домашни любимци на мека мебел, столове, легла и т. Плюшевое гнездо за хамстер.Уютна къщичка за зайци : най-Добре следвайте своя домашен любимец, хомячье гнездо също може да бъде вашия подарък, за да изпратите на вашите приятели. -Хомячье гнездо - това е идеалното гнездо, в което вашите домашни любимци могат да ровя за комфортен сън.Плюшено Къщичка за хамстер : Малка зимна легло за домашни любимци с Размера на това Спално Гнездо е Подходящ за Таралеж, хамстер, Морско свинче, крысиного порове, Катерици.С красив дизайн, може да се използва като играчки за домашни животни.

Клиентите също го харесват..