• Ново
Лесно Регулируема по дължина на Каишка за маска За лице, за улесняване на налягането в ушите, Удобен Държач за маски, Закачалка, Удължител за каишка за маска около в?
zoom_in

Лесно Регулируема по дължина на Каишка за маска За лице, за улесняване на налягането в ушите, Удобен Държач за маски, Закачалка, Удължител за каишка за маска около врата, Ушите клапа с клип (Цвят-15 бр.)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Ако срещнете някакви проблеми с покупката си, моля не се колебайте да се свържете с наси вие може да се храни бързо! 【Направете живота си по-лесно】 - Каишка m-as-k ще направи живота ви много по-лесно.Качеството на дантела е доста добро, много здрав, нескользящий, суперлегкий.Ако срещнете някакви проблеми с покупката си, моля не се колебайте да се свържете с нас.Прикрепете малки куки към резинкам на капака на устата.Дръжте средства за защита за лице чисти и под ръка. 【Гаранция за КАЧЕСТВО】 - Inconly се ангажира да предоставя висококачествени продукти и най-доброто обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Това е чудесен подарък за вашето семейство, деца и приятели.Това е чудесен подарък за вашето семейство, деца и приятели.Качеството на дантела е доста добро, много здрав, нескользящий, суперлегкий.Удобен ремък за защита на лицето представлява проста, но надеждна каишка с регулируема катарама.Идеален за медицински сестри, лекари, учители, студенти, Сервитьори, зъболекари-хигиенисти, зъболекари, работници за обществено хранене, основни здравни работници, правителство, служби за сигурност, полиция и много други. 【Супер удобна и бърза доставка】-Каишка за лице на m-as-k ще позволи на ушите си да се отпуснете и лесно да диша. 【ПЕРФЕКТНИТЕ аксесоари, за да се прикрие】 - Регулируем държач m-as-k - това е точно това, което ви трябва за основните служители.Вашият хубав коментар на страница на нашия продукт ще се превърне в чудесен стимул за подобряване на нашето обслужване.Може да имате свободни ръце по всяко време.Това е дизайн за медицински сестри, сервитьори, бармани, зъболекари-хигиенисти, работници за обществено хранене, медицински специалисти и тези, които трябва да носи маска. 【Супер удобна и бърза доставка】-Каишка за лице на m-as-k ще позволи на ушите си да се отпуснете и лесно да диша. 【Гаранция за КАЧЕСТВО】 - Inconly се ангажира да предоставя висококачествени продукти и най-доброто обслужване на клиенти в рамките на 24 часа. 【Мек И издръжлив материал】 - на Веригата за доставки са направени от мека плетеного кабел, куки-ключалки и гумени ключалката.и вие може да се храни бързо!.Не е нужно да се притеснявате за вашия m-a-sk, когато го застрелят, за да пие вода, да яде, да говори на разстояние или да се обадите по телефона.

Клиентите също го харесват..