• Ново
Aicosineg SHF10 Линеен Рельсовый Вал Екскурзовод на Стълбовете за Носещи Приплъзване на Вертикален CNC DIY Проект резервни Части Алуминиева Сплав 10 мм, 4 бр.
zoom_in

Aicosineg SHF10 Линеен Рельсовый Вал Екскурзовод на Стълбовете за Носещи Приплъзване на Вертикален CNC DIY Проект резервни Части Алуминиева Сплав 10 мм, 4 бр.

BGN 5.09

Брой продукти
check Налично

[Размер]-Адаптиран диаметър на вала : 10 мм / 0,39 инча, Материал : алуминиева сплав [Прилагането на]-Скоба с линейна оптична ос е подходяща за направляващи пръти на различно електронно оборудване, съоръжения ролки и стойки и има широка гама от приложения.Приложение : За възвратно-постъпателно движение за различни механични системи, тъй като ролята на опора или с, често с помощта на референтния вала, извършват линейни лагери.[Размер]-Адаптиран диаметър на вала : 10 мм / 0,39 инча, Материал : алуминиева сплав. [Неща] -Категория за употреба е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която не е податлива на корозия, износостойок и е трайна. Изработен от алуминиева сплав, устойчив на корозия и е здрава. Има добри експлоатационни характеристики, нисък коефициент на триене и продължителна експлоатация. [Неща] -Категория за употреба е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която не е податлива на корозия, износостойок и е трайна., симулатори за фитнес, принтери, дървообработващи машини, машини за фойерверки, оборудване за почистване на ултразвук, вспомогательном оборудване за слънчева енергия, вспомогательном оборудване за облекло и друго оборудване за промишлена автоматизация.Параметри : Адаптиран диаметър на вала : 10 мм/0,39 Дюймцвет : Сребрист Тонматериал : алуминиева сплавмодель на продукта : shf10 Обработка на повърхността : пясъкоструйна обработка, нормално окислениеупаковка в комплекта : 4 бр. [Функция] -Добра устойчивост на износване, лесно ръжда, висока точност и добра трайност.

Клиентите също го харесват..