• Ново
40шт честит Великден Акварел Заек Хартиени Салфетки Великден Пролетта на Цветя Цветен Заек къщи за Хартиени Кърпи за Празник Сватба, Рожден Ден, Детски Душ Вечерни ?
zoom_in

40шт честит Великден Акварел Заек Хартиени Салфетки Великден Пролетта на Цветя Цветен Заек къщи за Хартиени Кърпи за Празник Сватба, Рожден Ден, Детски Душ Вечерни Аксесоари за Декорация

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Пролетни салфетки с яйца заек】 На тези хартиени салфетки рисува заек, яйца и цветни проверени модели, идеални за декориране на аксесоари за парти по случай рождения ден на момичетата 【Високо качество】 е Подходящ за вашите тематични партита за деца, тази книга е изработена от висококачествена хранителна хартия.Ние ще предоставим най-доброто обслужване, докато нашите клиенти не са изпълнени.3 инча дължина и 7,9 инча дължина в сгънат вид и 12,9 см в дължина и 15,7 инча в максимизиран.Към всяка поръчка е приложен 40 предварително сгънати салфетки. Щастлив Пролетта Акварел Заек Хартиени Салфетки Великден Пролет Цветна Цветна Карирани Зайо на къщи за Хартиени Кърпи за Празник Сватба, Рожден Ден, Детски душ Вечерни Аксесоари за Декорация.Ние ще предоставим най-доброто обслужване, докато нашите клиенти не са изпълнени.Това е перфектният избор за партита. 【Високо качество】 е Подходящ за вашите тематични партита за деца, тази книга е изработена от висококачествена хранителна хартия. 【Включва 40 салфетки】 Този комплект салфетки за парти с акварельным заек включва 4. 【Включва 40 салфетки】 Този комплект салфетки за парти с акварельным заек включва 4. 【Гаранция за връщане на парите】 В случай на възникване на някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание. 【Гаранция за връщане на парите】 В случай на възникване на някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.

Клиентите също го харесват..