• Ново
Кърпички за закуска от бяло дърво Shiplap (32 бр.)! 32-Големи салфетки; Площад 6,5 инча (в сгънат вид) с автентична дървена графика в селски стил. Комбинират с други продукти ?
zoom_in

Кърпички за закуска от бяло дърво Shiplap (32 бр.)! 32-Големи салфетки; Площад 6,5 инча (в сгънат вид) с автентична дървена графика в селски стил. Комбинират с други продукти от колекция Shiplap Chic! автор : Havercamp

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Дизайн е изпълнен в селски стил стопанство Барнвуд!АВТЕНТИЧЕН модел от БОЯДИСАНО ДЪРВО – идеално за пикници, частни партита, рождени Дни, пенсиониране, семейни събирания, ваканции и много други.Цялата хартиена продукти за партита отговаря на стандартите на FDA, се поддава на биоразградими и лесно почистване!.ДРУГИ СТОКИ за ВЕСЕЛИ ПАРТИТА могат да бъдат закупени в колекцията Shiplap Table в магазина Havercamp!. САЛФЕТКИ – Салфетки за обяд; са идеални за супи, пикници, десерти и още много други. - Превъзхожда стандарти на FDA, на биоразлагаем, одноразов и лесен за почистване.Този автентичен селски вид на дървото прави всяко парти по-стилна и елегантна!.Описание : - 32 салфетки с размер 13 x 13 инча (6,5 x 6,5 инча в сгънат вид); са идеални за супи, пикници и още много други.

Клиентите също го харесват..