• Ново
Градинска Пепелник с капак, Бездымная Желязна Пепелник, Лесно Моющаяся, Прохладни Пепелници за Външна Тераса, Маса за Домашен офис (Средно)
zoom_in

Градинска Пепелник с капак, Бездымная Желязна Пепелник, Лесно Моющаяся, Прохладни Пепелници за Външна Тераса, Маса за Домашен офис (Средно)

BGN 4.79

Брой продукти
check Налично

Когато желаете да почистите, просто выкрутите ос и изплакнете под течаща водаДействително продукт може да е по-малко, отколкото на снимката, която виждате.Перфектен костюм, за къща, двор, офис, бар, кафенета, хотели, ресторанти, партита, на шведска маса и т.Ако има някакви щети, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви предоставим безплатна замяна на услуги. 【Лесна употреба и почистване】Градинска пепелник е подвижен прът в средата, който помага за задържане на цигари и изгасва фасове. 【Уникален дизайн】 Конусни дизайн помага пепелник твърдо стоят на масата, дори и при ветровито или дъждовно време си е трудно да се свалят.Моля, обърнете внимание на размера.След почистване, моля, избършете петната от вода кърпа.9 "x 3,9" x 4,7" (9,9 x 9. 【Уникален дизайн】 Конусни дизайн помага пепелник твърдо стоят на масата, дори и при ветровито или дъждовно време си е трудно да се свалят. 【Следпродажбено обслужване】 имаме строг процес на проверка на качеството преди изпращане, за да се гарантира, че ще получите чудесна пепелник. 【Лесна употреба и почистване】Градинска пепелник е подвижен прът в средата, който помага за задържане на цигари и изгасва фасове.Действително продукт може да е по-малко, отколкото на снимката, която виждате.Перфектен костюм, за къща, двор, офис, бар, кафенета, хотели, ресторанти, партита, на шведска маса и т.

Клиентите също го харесват..