• Ново
Homoyoyo 1 бр. Монтиране на стена Закачалка за дрехи, Декоративни Месингови Куки на Стената Куки Врата Кука За кабинет Кристална Декоративен Стенен монтаж Кука Перфора?
zoom_in

Homoyoyo 1 бр. Монтиране на стена Закачалка за дрехи, Декоративни Месингови Куки на Стената Куки Врата Кука За кабинет Кристална Декоративен Стенен монтаж Кука Перфоратор Безплатна Стойка За Съхранение на Монтиране

BGN 53.07

Брой продукти
check Налично

Куката за кърпи CRYSTAL - монтиране на куката : Изработен е от материал, куката е здрава за използванеЗАЛЕПВАЩА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - монтиране на куката : тя е изпълнена в модерен дизайн и изящна. - за монтиране на стена на притежателя за метене в спалнята, хола, кухнята и килера. - Той е проектиран в модерен дизайн и е украсен с изящни монтиран на стената на една кука от антични месинг.Пратката включва 1 х кука Характеристики -Идва с перка, ви лесно да настроите на закачалки за дрехи. - Материал : Месинг стенни закачалки.Кука за дрехи, ЗАКАЧАЛКИ за ключове-Монтиране на куката : идва с перка, лесно се инсталира.Описание на продукта Закачалка за дрехи Им може да се окачи в кухнята или в спалнята, за твоите неща, и да се поддържа чистота и ред в спалнята си.КУКА за КОТКИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - за спалня, дневна, кухня и гардеробна.Стенен държач за кухненски ДРЕХИ - идва с перка, лесно се инсталира.кука за дрехи в банята, Ще са осъзнали, че повечето от вашите неща няма резервен закачалки за съхранение, и те често са в изправност?Тази сребърен държач на куката - това си ти. -Този предмет може да съдържа вашата спалня в чисти и спретнати, на куката за кърпи с кристали-Изработен от устойчив материал, кука за дрехи за баня.

Клиентите също го харесват..