• Ново
Комплект колан и каишка за кучета Coowone с дозатор за какашек - Мека Окото Регулируема шлейка без напрежение за кучета малки и средни по размер (от XS (шия 7,87-10,25 инча; Гъ?
zoom_in

Комплект колан и каишка за кучета Coowone с дозатор за какашек - Мека Окото Регулируема шлейка без напрежение за кучета малки и средни по размер (от XS (шия 7,87-10,25 инча; Гърдите 9,85 - 13.5 инча), OrangeLeopard)

BGN 7.00

Брой продукти
check Налично

Напълно регулируеми в гърдите колан. Много малък : шия = 23-29 cm/гърди = 28-38 виж Малкия : шия = 27-36 cm/ гърди = 36-52 вижте Средно : шия = 34-42 cm/гърди = 43-59 виж на Голям : шия = 40-54 cm / гърди = 50-72 виж Удобен и мек : Турникет е мек и удобен за докосване, без бръчки, с добра еластичност.Лесно се побира и се отстранява : шлейка за кучета с бързо заключване-катарама, който лесно се побира и се отстранява за секунди.По-издръжливи, по-безопасни : Двуслойни найлон с гъста перепонкой прави каишка здрав.Вие ще получите 1x шлейку за начин на отглеждане на кучето, 1x каишка за куче, 1x опаковка за какашек.Отличен за тренировки, ходене или тичане.Сложете кученце в главата, настройте позицията на шията и гърдите, застегните отстрани - и "уоки-токи" готови!. ?Комплект колан за кучета : комплектът включва : 1 шлейка за кучета, 1 каишка за кучета и 1 опаковка за какашек, мека шлейка за кучета от быстросохнущего неопрен с дишаща мрежа вътре за вентилация на кожата и комфорт на вашия домашен любимец. ?Шлейка за кученца : При избора на размер, моля, определете обема на гърдите на кучето, измерив най-широката част на гърдите кучета (при избора на размер се избират по-голям размер, и задължително се оставят 1 инч). На въртящата се на 360 ° закопчалката : Завъртане на закопчалката не позволява на перекручивание каишка и заплитане на кучето. ? Регулируем нашийник и гърдите каишка : Можете да регулирате кучешка шлейку около шията и гърдите, в зависимост от големината на вашия домашен любимец, вие можете да прикачите кученце на каишка, за да контролира домашен любимец по време на разходка, тичане, пазаруване и тренировки, ще можете да се наслаждавате на свободата и сигурността. ? Защита от бягство : шлейка за кученца разработен с трайни брава-ключалка, която лесно се облича и да стреля, и D-образен пръстен от неръждаема стомана, което не е лесно да се прекъсне, се уверете, че тя не случайно падне. ?Комплект колан за кучета : комплектът включва : 1 шлейка за кучета, 1 каишка за кучета и 1 опаковка за какашек, мека шлейка за кучета от быстросохнущего неопрен с дишаща мрежа вътре за вентилация на кожата и комфорт на вашия домашен любимец.Не се дърпа, не се задушат : Тази шлейка без напрежение равномерно разпределя се оттеглям натиск по цялото тяло на кучето, като предотвратява разтягане и задушаване.

Клиентите също го харесват..