• Ново
3 бр. студентски магнити за кола, 9x3,5 инча студентски магнит за водача, предпазна марка, авто отразяваща знак, стикер на бронята за нови шофьори.
zoom_in

3 бр. студентски магнити за кола, 9x3,5 инча студентски магнит за водача, предпазна марка, авто отразяваща знак, стикер на бронята за нови шофьори.

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Това ще ви даде възможност по-добре да се съсредоточат върху обучението на шофьори, без да рискува да предизвика дразнене на други шофьориСПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ на : Магнит за водача-студент за кола изпълнена с големи черно-червени букви на безопасно жълто светоотражающем фон, който все още се чете дори от големи разстояния.Съдържание на кутията : В комплекта са включени 3 опаковки студентски стикери за шофьорите, идеално подходящи за всяка страна и отзад.ВОДОУСТОЙЧИВОСТ : Нашите нови защитни магнити за водачите са изработени от висококачествени водоустойчиви и устойчиви на висока температура материал, притежаващ висока магнитна сила, магнитни стикери отлично издържат на всякакви метеорологични условия на всеки сезон.Това също така позволява лесно да се види и прочете табелата на нашия студент на водача на автомобила по всяко време на деня и нощта.Спецификации : Размер : 9 "x 3,54" / 23 см X 9 см Материал : Стикер и отразяваща материал Количество : 3 опаковки.Можете лесно да го преместите в друга кола, когато това е необходимо.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Нашият автомобил марка "Ученик-машинист" е с черно-червени букви, които идеално се съчетават с жълт фон, и използва цялото пространство, за да шрифт е по-голям и му е било лесно да се различи.

Клиентите също го харесват..