• Ново
Мат течна очна линия SUMEITANG Color, Ултратънък чувствах върха писалка, Высокопигментированная Дъгова Неон очна линия, устойчива, водоустойчив и устойчив на пот, не е лес
zoom_in

Мат течна очна линия SUMEITANG Color, Ултратънък чувствах върха писалка, Высокопигментированная Дъгова Неон очна линия, устойчива, водоустойчив и устойчив на пот, не е лесно размазывается ( 02 Оранжево)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

5 Тегло в инчове : 0,33 грама/брелегантен и естествен, богат и смел начин винаги зависи от вас.Ние също приемаме обикновено работят с безмилостни трети страни доставчици. контролирайте дебелина линии, с натискане само на едно докосване.Моля, обърнете се към самия цвета на получения продукт. Моля, не мигайте веднага след употреба, изчакайте 2-3 минути, докато изсъхне, и след това избухване може да изгори целия ден. 【Идеален подарък 】 высокопигментированная очна линия е подходяща за партита, нощен клуб, музикален фестивал, празник, cosplay за Хелоуин, Коледа, ежедневен грим и различни случаи. Съхранявайте далеч от деца и огън.It можете да премахнете грим за 3 секунди, и той веднага ще бъде добре почистена, без да се притеснявате за пигментацията. сверхточный съвет е гъвкав и лесен за използване, всеки щрих е изключително гладък, за да се получи ясен резултат. Цвят : #02 (оранжево) Размер на опаковката : 5.Очна линия, всеки цвят е независима красива опаковка, може да бъде дарение на нея, на майка ми, момиче, жена като уникален подарък. Поради ефекта на осветление и компютърен цвят действителния цвят малко по-различно от изображението. Лесно окрашиваемая, бързосъхнеща и водоустойчива формула, устойчив грим, без размазывания, очна линия се нанася гладко един мазком. Ако сте забравили да затворите капачката на писалката и на върха на писалката изсъхне, можете да пропуснете го в чиста вода и да се използва. 【Висококачествена формула】 Нашите моливи за очна линия, естествени, хипоалергенни, безопасни за чувствителни очи и за тези, които носят контактни лещи, така и да служи повече от 24 часа.12 различни цвята по ваш избор, идеални за ежедневен грим и различни случаи.Благодаря ви за вашето разбиране. Характеристики : 1. 【Издръжлив и водоустойчив】Цветна течна очна линия бързосъхнеща, придающая формата на фолио, бързо сохнущая, устойчиви на избледняване, водоустойчиви и не пропускающая пот, така че можете да поддържате красотата в продължение на целия ден, подходящ за всички поводи.

Клиентите също го харесват..