• Ново
71-инчов Сверхширокие Прибиращи куче на портата, за да отвори врати с възможност за отваряне на 0-70 инча, 34-цолови Високи куче врати за дома, Сиви Прибиращи детски вра?
zoom_in

71-инчов Сверхширокие Прибиращи куче на портата, за да отвори врати с възможност за отваряне на 0-70 инча, 34-цолови Високи куче врати за дома, Сиви Прибиращи детски врата за стълби

BGN 25.13

Брой продукти
check Налично

??【?????????? ?????? ???? ??????】 Сигурен и издръжлив материал -Безопасно за деца и домашни любимци Двустранна залепваща лента X2.Прибиращи детски порта лесно закатываются, за да се спести място и да се осигури широк достъп, когато те не се използват.Монтажни скоби за монтаж на главната порта са снабдени с двустранна стикери от стиропор.Тези състезания врати за входове почистват здрава, мека мрежа и не са на прага апликации, за да си дете и домашен любимец случайно не нарязани на врата и не поранились или не остана.Мрежести врата X1. Желязна расширительная тръба X8. ??【71" ????? ????&??????????? ??????】 Сверхширокие прибиращи куче врата за дома може да се увеличи до 71 см в ширина и 35 см височина, които се поставят на врата от 0 до 70 инча. нашите врати за кучета отвори врати се доставят с всичко крепежным оборудване и подробни инструкции.Идеален за долната част на стълбите, вратата отвори, вътрешни дворове, коридори, подови настилки, парапети, за използване вътре и отвън на помещенията.В чекмеджето на детски вратата за стълбите се използва полиестерна мрежа с PVC покритие, което притежава добра устойчивост на износване и лесен за почистване.Пречат кучетата се изкачи по стълбите в офис, спалня и така нататък. ??【???????? ??? ????????? ????? ????】 : Врата за кучета за дома extra wide са с височина 35 см, което е подходящо за домашни любимци малък и среден размер, с тегло от 10 до 40 килограма.Широки прибиращи порта лесно закатываются, за да се спести място и да се осигури широк достъп, когато те не се използват.Вече не е необходимо да се препъне за метални пръти традиционните стационарните метални порти.

Клиентите също го харесват..