• Ново
SSxgslbh Плюшен Куче на легло Кръгла Моющаяся Конура Котешки Подаде Възглавница Кученце Разтегателен Кошница за кучета Легло за домашни любимци (Цвят: 13, Размер: 80 см)
zoom_in

SSxgslbh Плюшен Куче на легло Кръгла Моющаяся Конура Котешки Подаде Възглавница Кученце Разтегателен Кошница за кучета Легло за домашни любимци (Цвят: 13, Размер: 80 см)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

супер мека и приятна, че вашият домашен любимец е щастлив в нея *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си. *** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Заглавие : Легло за домашни любимци Цвят : предлага се за над 30 цвята Размер : XS/S/M/L/XL/XXLXS диаметър 40 см. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец. поради пиксела дисплей и осветление, може да има малка разлика в цвета.Дайте на вашия домашен любимец да поспиш или да се отпуснете през нощта. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно откопчавам.Създайте удобно легло за здравословен сън на вашия домашен любимец.*** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.Дайте на вашия домашен любимец да поспиш или да се отпуснете през нощта.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време.Създайте удобно легло за здравословен сън на вашия домашен любимец.Това може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно.И това е най-добрата спалня или място за почивка на вашето куче.И това е най-добрата спалня или място за почивка на вашето куче.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. супер мека и приятна, че вашият домашен любимец е щастлив в нея.

Клиентите също го харесват..