• Ново
Вратата Стопор Играчки за домашни любимци, Играчки за кучета красива Декорация-Сладкото Куче на Вратата се запушва Животното е Декоративна Врата Стопор Клин за За?
zoom_in

Вратата Стопор Играчки за домашни любимци, Играчки за кучета красива Декорация-Сладкото Куче на Вратата се запушва Животното е Декоративна Врата Стопор Клин за Защитни порта Чудесен Стил на Вратата Стопор Животно Врата

BGN 4.82

Брой продукти
check Налично

2 Начин на почистване : Избършете с влажна кърпа. Сценарий на приложение : Поставете кученце ограничител за врата, вратата не се отваряше за стената, чрез създаване на шум и увреждане на стената; в допълнение да се използва като ограничителя на вратата, това сладко кученце и е идеален за всеки, който иска да допринесе за съживяване и енергия в своето жизнено пространство!. Тегло на продукта : 3 унции. Начин на почистване : Избършете с влажна кърпа. ? Просто вратата акцент?Помислете още веднъж!Този очарователен обект също ще бъде чудесна декорация в помещения и на улицата!Просто поставете го на бюрото си, в колата или на всяко друго място, на вашия ум, и той ще ви донесе усмивки и радост през целия ден и нощ. ? Този кучешки порожек е проектиран като хубаво кученце с въртяща се глава, чучур във формата на сърце, ярко блестящи очи и широка приятелска усмивка. ❤️Разликата между основата на вратата и пода трябва да бъде от 0,35 "до 1". ? Той има страхотно качество, което ще ви накара да се усмихват всеки път, когато го видите. Материал на продукта : PVC.Съвети : ❤️ Повечето врати спирка на белите дробове и може да оказва по-малко влияние върху тежки врати.5 инча x 3,9 инча x 2,6 инча.

Клиентите също го харесват..