• Ново
CREATURE COCKS Адски Целувка С Скрученными Езици Силиконов Вибратор за Мъже, Жени и Двойки. Вибратор от премиум-клас, без фталатов на здрава като всмукване на основа от че?
zoom_in

CREATURE COCKS Адски Целувка С Скрученными Езици Силиконов Вибратор за Мъже, Жени и Двойки. Вибратор от премиум-клас, без фталатов на здрава като всмукване на основа от червен и черен силикон с закрученными язычками.

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

3 инчаРазмери : Обща дължина : 7,4 инча.Най-широко включване диаметър : 2.Най-тесен включване диаметър : 1. И тази вечер то разкрива себе си!Докато вие лежите, без сън, обхванати от желанието, с тайните, заключени в сърцето си, демона идва, за да изпълни вашите похотливо желание!Техните извивающиеся висящи шепнешком ти в ухото ми, че ти е предоставена възможност да реализират своите най-мрачни фантазии, и няма да успееш да си гледам, както тези висящи запълване на твоята дупка!Върховете на всеки език се въртят вътре във вас, вашата дырочка се разтяга по-широко, и това същество, което ви дава вечер, в реалността, която едва ли може да се повярва!След края на играта измийте вибратор с топла вода и сапун и спрей средство за почистване на детски играчки.Смели черни и червени цветове се допълват този език чудовище в демонични теми!Сложете си най-секси дрешки прелъстител и го затегнете към колан за безопасност за игра в bind и внесете фантазии на партньора си в живота!Натиснете на широка основа на присоске на всяка равна повърхност и да язди по него, без помощта на ръцете!Използвайте много лубрикант на водна основа и се насладете на обиколката и тръпката от това фаллоимитатора уникална форма!Това демоническое същество слушало твоя шепот посред нощ.Силикон премиум-клас : Изработена от безопасни за тялото силикон премиум-клас, съдържащ фталатов.Дължина, за поставяне на : 5,7 инча.Вибратор Fantasy : Тези две усукани мъжец са усукани заедно, образувайки един проникващ издърпване с твърдо ядро, меки ръбове и копринено гладка повърхност. просто силно натиснете го към всяка равна повърхност и да се насладите на каране на него, без помощта на ръцете!.Изработена от безопасни за тялото силикон премиум-клас, съдържащ фталатов, тя е гладка като коприна, и леко лепкава.Размери : Обща дължина : 7,4 инча. Той чува всички ваши перверзни желания, вашите подли мисли и може учуять аромат на вашето желание.Червено-черен, това е езикът на демонична чудовището от легендата, който е дошъл лизнуть ви и да проникне в твоята дупка!.Вибратор Fantasy : Тези две усукани мъжец са усукани заедно, образувайки един проникващ издърпване с твърдо ядро, меки ръбове и копринено гладка повърхност.Съвместимост с обезопасителни колани : Широка основа с фланци е съвместим с повечето предпазни колани, така че можете да го носите и да играе в фэнтезийную ролева игра, която придумаете себе си!.

Клиентите също го харесват..