• Ново
Ленти U-Sky Eye Iron on за дънкови сака, 3 бр., на никого не се доверявайте, Бродирани ленти Iron-on за раници, Sew апликации за дрехи, чанти за ръце, блузи, аксесоари за украса на д?
zoom_in

Ленти U-Sky Eye Iron on за дънкови сака, 3 бр., на никого не се доверявайте, Бродирани ленти Iron-on за раници, Sew апликации за дрехи, чанти за ръце, блузи, аксесоари за украса на дрехи със собствените си ръце, Размер:

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

На върха на пластира поставете памучен плат; ✅ Прочетете внимателно описанието на продукта "как да се ползват", за да сте сигурни, че ще се научи лесно да се глади на кръпката върху дрехи; моля, ОБЪРНЕТЕ внимание : помислете за пришивании по краищата, за да я направи по-устойчива. ✅ На обратната страна На ленти, изобразени горещо лепило, което ги прави лесни за нанасяне; но, моля, уверете се, че материалът си облекла, подходящи за нанасяне на желязо;. ✅ Прочетете внимателно описанието на продукта "как да се ползват", за да сте сигурни, че ще се научи лесно да се глади на кръпката върху дрехи; моля, ОБЪРНЕТЕ внимание : помислете за пришивании по краищата, за да я направи по-устойчива. ✅ Извърши с помощта на ;. ✅ Дизайн класа за любителите на НЛО, особено за якета, дънки, раници, дрехи;. ✅ На обратната страна На ленти, изобразени горещо лепило, което ги прави лесни за нанасяне; но, моля, уверете се, че материалът си облекла, подходящи за нанасяне на желязо;. ✅ Извърши с помощта на ;. ✅ Размер : 2,9 инча, опаковки от 3шт;.Проглаживайте вътрешната страна на тъкан под заплаткой в продължение на 20-30 секунди.Проглаживайте помощ на висока температура за около 20-30 секунди.

Клиентите също го харесват..