• Ново
Нашийник за кучета с кристали OHOME Bling, Нашийници за кучета с шипове под формата на Кристален Череп, Регулируем Нашийник за кученца от Изкуствена кожа за Средни и Мал?
zoom_in

Нашийник за кучета с кристали OHOME Bling, Нашийници за кучета с шипове под формата на Кристален Череп, Регулируем Нашийник за кученца от Изкуствена кожа за Средни и Малки Кучета, Черен (L: 15 -18Обиколката на врата)

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

Лесно се побира и се отстраняваБлестящи кристали : Череп и обтегач покрити с блестящи кристали, и редица кристали е много красива. 5 регулировочных дупки : Яка cool dog има 5 регулируеми проушин.Материал : Нашия мил нашийник за кучета е изработена от здрава изкуствена кожа с шипованными кристални кристали, който е мек, лек, елегантен и модерен.Обтегач и D-образен пръстен, изработени от с сплав, която не ръждясва и винаги ще изглежда като нова.Вземете един и да покажете своята индивидуалност. L : 51,5 * 2,3 см/ 20,2"* 0,9" (Д *Ш), подходящи за размер на врата : 14,5"-16,5". S : 37*1,3 см/14,5"* 0,5" (Д *Ш), подходящи за размер на врата : 7"-13"; M : 42*2 см/16,5"*0,7" (Д*Ш), подходящи за размер на врата : 11,8"-14,3".Широко приложение : Тези очарователни нашийници за кучета с кристали може да се използва за много случаи, като например парти с домашни любимци, Коледа, Деня на благодарността, коледна парти, дневни покупки и така нататък.Идеален за костюмированной партита, сватби, празнични подаръци, тренировки, разходки, пътуване, джогинг. S : 37*1,3 см/14,5"* 0,5" (Д *Ш), подходящи за размер на врата : 7"-13"; M : 42*2 см/16,5"*0,7" (Д*Ш), подходящи за размер на врата : 11,8"-14,3".Блестящи кристали : Череп и обтегач покрити с блестящи кристали, и редица кристали е много красива.Вземете един и да покажете своята индивидуалност.Идеален за костюмированной партита, сватби, празнични подаръци, тренировки, разходки, пътуване, джогинг.Регулируем размер : Тези 5 дупки са регулирани.Широко приложение : Тези очарователни нашийници за кучета с кристали може да се използва за много случаи, като например парти с домашни любимци, Коледа, Деня на благодарността, коледна парти, дневни покупки и така нататък. 5 регулировочных дупки : Яка cool dog има 5 регулируеми проушин. Моля, измерете размер врата на вашия любимец, преди пускането на поръчката.Обтегач и D-образен пръстен, изработени от с сплав, която не ръждясва и винаги ще изглежда като нова.

Клиентите също го харесват..