• Ново
Stelle/Дамски обувки за момичета, детски балет апартаменти на равна подметка, туфли за деца, Обувки за танцуване Без завязок с Препратка джапанки За момчета (Бебе/Малк?
zoom_in

Stelle/Дамски обувки за момичета, детски балет апартаменти на равна подметка, туфли за деца, Обувки за танцуване Без завязок с Препратка джапанки За момчета (Бебе/Малко/Голямо бебе)

BGN 5.66

Брой продукти
check Налично

Обувки за танци трябва да прилепва плътно към крака, моля измерете дължината на краката си В безопасност и изберете най-добрата за кацане. 【Най-добрият избор】 е идеална за занимания с танци, гимнастика, йога, модерен танц, сценическими изказвания и свадьбами. 【Помощ в размер】 Обърнете се към таблицата с размери на обувки за правилен избор на размер. 【Здрав】 Кожена подметка Износостойкая, водоустойчиви, устойчиви на хлъзгане, За да се предотврати борба.Момчетата трябва да си поръчате един размер по-голяма. 【Удобен】 Висококачествен дишащ покрив от мека кожа за комфорт и гъвкавост.Широко крака нужда да поръчате един размер по-голяма.Здрава и противоабразивная кожена подметка осигурява устойчивост и сигурност.За деца под 5 години, моля, поръчайте дете 4 m-за дете до 10 м; За деца от 5 до 10 години, моля, поръчайте дете 11 м-голямо дете от 3 метра За деца на възраст над 10 години /жени, моля, резервирайте от Big Kid 3,5 М до Big Kid 6 м. 【Удобно】 Без вратовръзка.Благодарение на еластичен завязкам танц бемол може да се регулира в плътно прилепнали или свободно, осигуряване на максимално комфортно прилягане на крака и не травмируя стъпалата.

Клиентите също го харесват..