• Ново
Toddmomy Чаша Тренировочная Чаша Отворена за Деца за Обучение Нощувка Отлучение от Гърдите Дръжка За Детска Чаша Преходен Симулатор за Обучение Нощувка Вода За Деца Д?
zoom_in

Toddmomy Чаша Тренировочная Чаша Отворена за Деца за Обучение Нощувка Отлучение от Гърдите Дръжка За Детска Чаша Преходен Симулатор за Обучение Нощувка Вода За Деца Дете

BGN 31.98

Брой продукти
check Налично

Детска чашка за пиене : Тренировочная чаша е предназначена за обучение на детето в различните етапи на растеж, формиране на неговата независимостТе ще се радват да използват тази чаша, като голямо бебе, е чудесен начин да се внуши на вашето дете любов към гуляй. -Размер : 13,00 X7,10 X7,10 см / 5,11 X2,79 X2 Тренировочная чаша за бебе. -Чудесен подпори за съхранение на детска чанта, за да повиши интереса на детето за нощувка детска вода. -Цвят : синьо-Детска чаша за вода Информация за стоки, Детска чаша за пиене на шише с красив и цветен интериор изглежда особено. Дизайн с двойни дръжки за ръцете на дете допринася за безопасно нощувка и намалява задушаване.Удобна най-дръжка с удобна линия, която е лесно да се запази, докато детето се радва на питие.На ръба на тренировъчна чаша гладка, а качествен материал предпазва развиващите се зъби на детето. -Достатъчно капацитет, осигурява ежедневна консумация на питейна вода, решава проблема за безопасността на питейната вода, детска образователна чаша.Пратката включва 3 x бутилка Особености -Материал : полипропилен преходна чаша-треньор -Конструкция с двойна дръжка, детето не уронит на бутилката по време на пиене на детска чаша за пиене.

Клиентите също го харесват..