• Ново
Елмо От Улица Сезам, Наздраве! Столче за хранене, гърне 3 в 1, Държач за тоалетна и Табуретка-стремянка, Дръжка за почистване, Неутрални по отношение на Пола Детски Гъ?
zoom_in

Елмо От Улица Сезам, Наздраве! Столче за хранене, гърне 3 в 1, Държач за тоалетна и Табуретка-стремянка, Дръжка за почистване, Неутрални по отношение на Пола Детски Гърне за момчета и момичета - Син

BGN 14.93

Брой продукти
check Налично

ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ : Седалка за саксията за деца, когато дойде време да вземе саксия за възрастни, Елмо 3-в-1 се превръща в инструмент за приучения да гърне, което лесно се прикрепва към повечето тоалетни за възрастни и има здрави дръжкиПреминете на силата на звука с деактивирана, висока или ниска настройка.Конструкция "3 в 1" : конструкция "3 в 1" включва в себе си седалка за приучения да гърне, държач за тоалетна и столчето-стремянку.ДРЪЖКА за ПОЧИСТВАНЕ Със ЗВУЦИ : Представете си, че дръжката на тоалетните се движи нагоре и надолу и възпроизвежда забавни фрази Елмо и звуци на вълни.Приучающий към гърне гърне, бебешка размера помага на малките деца да се чувстват големи деца.Изисква 2 батерии тип АА.

Клиентите също го харесват..