• Ново
12 бр. закачалки за Чаши Вино, Маркери, Силиконови Маркери за Напитки под Формата на Гупи, домашни Любимци, Маркер за Чаши Вино, Номер, за Бар, Хавайски Коледен Декор з?
zoom_in

12 бр. закачалки за Чаши Вино, Маркери, Силиконови Маркери за Напитки под Формата на Гупи, домашни Любимци, Маркер за Чаши Вино, Номер, за Бар, Хавайски Коледен Декор за Парти в чест на рождения Ден

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Комплект от дванадесет парчета могат да отговарят на вашите ежедневни нужди- Материал : силикон.Опаковката включва 12 маркери за вино, чаши за вино.Те са лесни за инсталиране, може да бъде здраво закотвени на чаша за вино, им е лесно да падне.Описание Окачване за вино, чаши за вино, стъклени маркери за напитки, Стъклени бележки (различни цветове) Характеристики - Размер : около 3, 00 X2, 60 X1, 50 см - Цвят : различни цветове.Тези следи от чаши за вино, за да е лесно изчезват и могат да се задържат по-дълго време.Това е много нежни декорации за украса на вашите чаши за вино.Тези знаци за напитки, произведени от висококачествен силикон, който лесно се поддава на корозия или.

Клиентите също го харесват..