• Ново
ПЛАНИНСКИ МЪЖКИ Струг, Стругове инструмент за машини С ЦПУ 2 елемента C42 Аксесоари За струг с CNC Машина За Механична обработка на Режещи Инструменти от Типа C Мощни Ф?
zoom_in

ПЛАНИНСКИ МЪЖКИ Струг, Стругове инструмент за машини С ЦПУ 2 елемента C42 Аксесоари За струг с CNC Машина За Механична обработка на Режещи Инструменти от Типа C Мощни Фрезови Държачи За инструменти, Здрава Цанги Твърдосплавен

BGN 51.62

Брой продукти
check Налично

Всички продукти трябва да се проведе Стриктен контрол Преди да напусне фабриката, за да осигури Нормалното производство Аксесоари за струг с ЦПУ C42 Режещи инструменти за обработка на ножовете Мощни фрезови държачи тип C Трайни цанги Скоба Забележка : 1. Аксесоари за струг с ЦПУ C42 Режещ инструмент за механична обработка на Режещи инструменти от типа C Мощни държачи за фрезоване на инструменти, здрав патронник патронник. Моля, носете каска, защитни очила и други предпазни средства, когато го използвате.Поради различни условия на осветяване или проблеми с камера, ако цветът на опаковката е малко по-различно, това е нормално. Преди да използвате всички инструменти и материали, за тях е задължително прочетете настоящото ръководство, за да ги използвате правилно. освен това, в рамките на обучение по безопасност задължително ознакомьте на всички действащи оператори с съдържание на това ръководство. Инструкции за безопасност : Те може да се ползва само от персонал, с професионални умения. надпис "предупреждение" или "внимание" прилага върху опаковката на режещи инструменти, но не е на самия инструмент.Ако имате нужда от допълнителни подходящ нож или комплекти стругове инструменти, можете да ни пишете.

Клиентите също го харесват..