• Ново
Младежки Бейзболен Раница DAREKUKU, Чанта с бухалка за по футбол За момчета и Момичета, Дишаща Тениска, Бейсбольное Екипировка, Издръжлива Раница с кука за ограда, Отде?
zoom_in

Младежки Бейзболен Раница DAREKUKU, Чанта с бухалка за по футбол За момчета и Момичета, Дишаща Тениска, Бейсбольное Екипировка, Издръжлива Раница с кука за ограда, Отделение за обувки, Прилеп, Ръкавици, Каска, Бутсами

BGN 13.03

Брой продукти
check Налично

Высокопрочные материали : плат Оксфорд 900 D + плат с PVC покритие, която е предназначена за защита от прах, дъжд и киша, предотвратява разкъсване на вашето оборудванеЕргономичен дизайн : Лесен. ⚾ Удобна кука J-образен тип : Благодарение на вградения крючку за оградата, си раница за софтбол няма да бъде запачкан кал или слякотью, цял ден ви ще останат сухи и чисти.Задната част е изработена от качествена вкара възглавници за намаляване на прегряване.Презрамки пълни с дишаща порести уплътнения, която позволява равномерно разпределя теглото, осигуряване на по-лесен усещане. ⚾ Гарантирано удовлетворение : Безплатно връщане в рамките на 45 дни.⚾ Дръжте всички аксесоари за отбивания : бейзболен раница Darekuku побира до четири бита или бутилки с вода, бейзболен каска, ръкавици с един пръст за отбивания, ключалки, бейзболна шапка и ръкавици за риболов. ⚾ Высокопрочные материал : Изработени от плат Оксфорд 600 D + плат с PVC покритие, която е предназначена за защита от замърсяване, дъжд или в киша, предотвратява разкъсване на вашето оборудване.Уникална конструкция на отворите за въздушните възглавници, вентилация и дезодорант. ⚾ Няколко Отделения за съхранение : Основен джоб подходяща за съхранение на бейзболни каски и ръкавици; Отделение за обувки ви позволява да съхранявате бейзболен обувки отделно, предотвратяване на замърсяването на други съоръжения; Челен джоб с цип е подходящ за ключове, телефон, портмоне и така нататък.

Клиентите също го харесват..