• Ново
Американски Тенденции, Дамски Комплект Термобелья, долни гащи с дълъг ръкав, Основен Слой, Горната и Долната част на руното лигавицата, Комплекти Термобелья за поч?
zoom_in

Американски Тенденции, Дамски Комплект Термобелья, долни гащи с дълъг ръкав, Основен Слой, Горната и Долната част на руното лигавицата, Комплекти Термобелья за почивка

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Лесен дълго бельо ще ви помогне да останете поджарым, не е твърде тежъкОтличен основен слой. Дава ви гъвкавост, облегая тялото ви при шофиране, вие ще почувствате свободата във всичките си действия, согревать вас, без да жертвате гама от движения или комфорта, независимо дали е спорт, пазаруване или почивка. ★ Отвеждане на влагата - топлинни бельо за жени бързо отвежда потта, която изсъхва бързо и предпазва от силен студ.Усвояването на влага.Вече не е нужно да се притеснявате за това липком усещането, когато тренирате или си почивате у дома.Топли подштанники за жени thermal sets ще ви даде чувство на сигурност през цялата зима. ★ Мек материал - Женски дълъг комплект бельо от 92% ультрамягкого полиестер и 8% ликра с руното облицовка, приятна на допир тъкан, запазване на топлината и уюта в морозном климат или лошото време.Тази риза с дълги ръкави и дълги панталони са създадени за източване на пот и друга влага, независимо от това колко сте активни. ★ Еластични и гъвкави - Този комплект женски кальсон от две части, изработени от най-новия 4-полосного еластичен материал, който гарантира висока степен на гъвкавост и пълна мобилност.Четырехслойная еластична тъкан.Вие ще изпитвате чувство за свобода във всички свои действия, независимо дали е спорт, пазаруване, сън или почивка. ★ Плътно в непосредствена близост женски топлинна бельо няма да ви накара да се чувствате сковывающим или тежки, панталони и риза плътно и не бездомни в куп, може да бъде използвана като дамски термо-пижами, също е чудесен допълнителен основен слой под дрехите си, за да се предпази кожата от студа.

Клиентите също го харесват..