• Ново
Дебел нескользящий постелката за йога и Фитнес Unicey 1/4 с принтом Пеперуди и Растения за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)
zoom_in

Дебел нескользящий постелката за йога и Фитнес Unicey 1/4 с принтом Пеперуди и Растения за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

★ Област за печат ★ Еднопосочна печат ★ Бележки ★ Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират в зависимост от размераСлед измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място.Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикали.Можете свободно да изберете която ви харесва модела. ★ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение.★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE. ★ [Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.На разположение различни щампи. ★ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.Това е по-скъпо в производството, но то по-безопасно и по-мек, в сравнение с традиционните постелки за йога от екологично чист PVC и ЕВА, без никакви вредни химикали.Идеалният модел отговаря на идеала ви.Вие сте в центъра на вниманието клас по йога.В нашия магазин има много модели.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобен.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който ви от нашия магазин.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Заради цвета на дисплея цвят модел, който всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.

Клиентите също го харесват..