• Ново
YEXEXINM 10 Опаковки Черно-златни Покривки за правоъгълни маси, 54 x 108, Непромокаеми Пластмасови за Еднократна употреба Покривки с Конфети в Златни Грах, Празнични Покри?
zoom_in

YEXEXINM 10 Опаковки Черно-златни Покривки за правоъгълни маси, 54 x 108, Непромокаеми Пластмасови за Еднократна употреба Покривки с Конфети в Златни Грах, Празнични Покривки за Рожден Ден, Цветя, Коледа, Годишнина

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

размер на пластмаса покритие на масата е 137 * 274 см / 54* 108 инчаТе са много удобни за използване.След края на партито просто завивате го махнете от масата.Те са много удобни за използване. 【Отлични комплекти за партита】 Вие получавате 10 опаковки, черни и златни найлонови покривки на достъпна цена. Форма : правоъгълник Цвят : черно и златисто Подходящ размер : Правоъгълни маси с дължина до 8 метра Материал : пластмаса PEVA, нетоксичен, без мирис, Количество : 10 опаковки Тези черно-златни покривки за еднократна употреба за партита са подходящи за всички празнични и специални случаи : ✔️ Парти по случай рождения ден на ✔️ Парти в чест на Деня на благодарността ✔️ Коледни партита ✔️ Сватба ✔️ Деления ✔️ Годишнини ✔️ Детски душата ✔️ Коктейлни партита ✔️ пенсиониране ✔️ Парти в градината ✔️ Дейности, пикник ✔️ Housewarming ✔️ Коледни партита ✔️ Малки или големи срещи ✔️Подаване на предястия, десерти, напитки ✔️Ангажименти ✔️ барбекю ✔️ като декоративен фон. 【Широкото прилагане на правоъгълна покривка】 Тези правоъгълните покривки с конфети на точки са подходящи за всички празнични партита или дневни развлечения, като Коледа, абитуриентски, коледни партита, сватби, кокошка страни, housewarming, барбекю, пикници, детски душата, на партито по случай рождения ден, изискана вечеря, Деня на благодарността и т. 【Дизайн в черно и златни гледна】 Можете да организира тематична парти в черно и златни цветове, което със сигурност ще впечатли вашите гости през цялата нощ. за Еднократна покривка gold party също може да бъде окачен на стена или в стаята като декоративен фон.Той е подходящ за повечето стандартни правоъгълни маси с височина от 6 до 8 метра.ако имате нужда от по-голям размер за употреба, просто свържете два или повече заедно.Придайте на вашето парти елегантна атмосфера.Подходящ е както за партита на закрито, така и на открито. 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви недоволството на нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема за вас по всяко време.Тази черно-златна покривка ще ви помогне бързо премахване на отпадъци с купоните.След края на партито просто завивате го махнете от масата.Този пластмасов материал може да се рециклира, което свежда до минимум на въглеродния отпечатък. размер на пластмаса покритие на масата е 137 * 274 см / 54* 108 инча.Тази черно-златна покривка ще ви помогне бързо премахване на отпадъци с купоните.Подходящ е както за партита на закрито, така и на открито.Черно-златната украса за партита допълнени от атрактивни златни точки, които идеално се съчетават с различни прибори за хранене. 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви недоволството на нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема за вас по всяко време.Придайте на вашето парти елегантна атмосфера. 【Материал покривки конфети】 Покритие на масата, за декорация на партита, произведени от 100% висококачествен ПЭВА, водоустойчива, маслостойкого, действително нетоксичен, без мирис и мек.

Клиентите също го харесват..