• Ново
Зарядно устройство OkeMeeo 30 фута за прожектор Arlo Pro 3, кабел за зареждане в и извън помещения с адаптер QC 3.0 за непрекъснато зареждане на прожектор Pro 3 (1 опаковка)
zoom_in

Зарядно устройство OkeMeeo 30 фута за прожектор Arlo Pro 3, кабел за зареждане в и извън помещения с адаптер QC 3.0 за непрекъснато зареждане на прожектор Pro 3 (1 опаковка)

BGN 12.13

Брой продукти
check Налично

【Идеален за използване на закрито и на открито】 Благодарение на водостойкому яката и протоколи дизайн на това зарядно устройство може да се използва на закрито и на открито в рамките на 30 фута /9 m (Забележка : камера-прожектор в комплекта не са включени)Интелигентен чип за безопасно зареждане.Повече не трябва да се разрежда батерията на камерата за зареждане. 【Няма нужда да купувате резервна батерия 】 Просто включете я към изхода на закрито и инсталирайте прожектор Pro 3 на открито. 【Идеален за използване на закрито и на открито】 Благодарение на водостойкому яката и протоколи дизайн на това зарядно устройство може да се използва на закрито и на открито в рамките на 30 фута /9 m (Забележка : камера-прожектор в комплекта не са включени). 【Няма нужда от допълнително акумулатор】 Лесно това включете зарядното устройство към "Arlo Pro 3 FLOODLIGHT" и го свържете към електрически контакт. 【Няма нужда да купувате резервна батерия 】 Просто включете я към изхода на закрито и инсталирайте прожектор Pro 3 на открито.За вътрешна и външна употреба. 【Зарядно устройство, съвместимо с прожектором Arlo Pro 3】 Това зарядно устройство е предназначено само за "прожектор Pro 3"!Модели на "Arlo Pro 3" и "Arlo Pro 3 Floodlight" се различават един от друг.Служи като кабел за непрекъснато захранване. 【Няма нужда от допълнително акумулатор】 Лесно това включете зарядното устройство към "Arlo Pro 3 FLOODLIGHT" и го свържете към електрически контакт.

Клиентите също го харесват..