• Ново
Авто вентилатор за задната седалка, Вентилатор за останалите главата на задната седалка се захранва от USB, Охлаждащ вентилатор с 3 Скорости на въртене и възможност ?
zoom_in

Авто вентилатор за задната седалка, Вентилатор за останалите главата на задната седалка се захранва от USB, Охлаждащ вентилатор с 3 Скорости на въртене и възможност за завъртане на 360 градуса, Мощен Вентилатор за циркулация

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

На неприятни миризми вътре в колатаТой е подходящ за всички семейни автомобили и ванове с различни размери седан.Изпълнение : висок Клас и трайно стяга. 【Авто вентилатор с възможност за завъртане на 360 °】 Този автомобил задния вентилатор може да се върти на 360 градуса, което може да донесе прохлада на пътниците или за домашни любимци във всеки ъгъл на задната седалка на вашия автомобил.Тип щепсела : само с захранван от USB. компактен размер, но с мощен вятър, 5 бр.Авто охлаждащ вентилатор Qidoe с USB конектор осигурява мощен и безшумен въздушен поток при по-ниска цена, като осигурява комфортно шофиране дори в най-горещите летни дни.Този малък вентилатор за электромобиля не заемат много място в колата, това е автомобилен фен, който може да се върти и да се прибират. на лопатките на вентилатора 】 3 режима за настройка на скоростта, вие можете да изберете подходящата предавка в зависимост от вашите изисквания. на лопатките на вентилатора 】 3 режима за настройка на скоростта, вие можете да изберете подходящата предавка в зависимост от вашите изисквания.Материал на продукта : ABS и cooper основната. 【Перфектен двигател и безшумен ход】 Авто вентилатор за задната седалка е оборудвана с вграден бесщеточным на двигателя, както ос на вентилатора е изработена от 100% чиста мед, който позволява на феновете да работи гладко и безшумно, без да надвишава 30 db и не пречи на почиващите пътници.Ти просто трябва да се загасят всеки ъгъл, който искате. 【Компактен размер и спестяване на пространство】Размер на автомобилни фенове е 4*4*4 инча.Съвместим с всички коли 12 /24 V.Авто фен Qidoe решава Всички проблеми за Вас. 【Авто вентилатор с възможност за завъртане на 360 °】 Този автомобил задния вентилатор може да се върти на 360 градуса, което може да донесе прохлада на пътниците или за домашни любимци във всеки ъгъл на задната седалка на вашия автомобил. 3-ти трансфер - Силна силата на вятъра, отвежда топлина.Електрически охладители може да се използва, като включите в устройствения зарядното устройство или преносим зарядното устройство и USB. 1-ва предавка - Естествен комфорт с лек морски бриз. компактен размер, но с мощен вятър, 5 бр.Ти просто трябва да се загасят всеки ъгъл, който искате.Се сгъва и да се крие, изобщо не заема място. 【Захранва от USB】Авто циркулационна вентилатор с 55-инчов USB-кабел, достатъчно дълъг, за да можете лесно да се свържете към зарядното устройство за запалката на автомобил, блок за захранване, адаптер и всички други устройства с USB интерфейс. сега!Имате отлична възможност : .В горещите летни месеци много собственици на автомобили, живеещи следните неприятни състояния : .

Клиентите също го харесват..