• Ново
Силиконов молив случай LOVE МЕЙ, съвместим с Apple Pencil 2-ро поколение, дизайнерски цветове на дъгата, Мек Силиконов Защитен калъф титуляр, Нескользящая гладка дръжка (си?
zoom_in

Силиконов молив случай LOVE МЕЙ, съвместим с Apple Pencil 2-ро поколение, дизайнерски цветове на дъгата, Мек Силиконов Защитен калъф титуляр, Нескользящая гладка дръжка (син)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

1 * ръкав за корпуса и 1 шапкаТрицветна дизайн идеален за деца и възрастни, идеален подарък за вашето семейство или приятели. 1 * ръкав за корпуса и 1 шапка. 30-дневната 100% гаранция за връщане на парите и 12-месечна гаранция на замяна. 【Красива дъга дизайн и удобна дръжка】 Трицветна дизайн молив може да ви донесе едно ново вдъхновение за персонализация на външния вид на дръжки.Идеален за равновесие, комфорт, издръжливост и лекота на използване. 【Лесно зареждане】Ултратънък калъф позволява пряка упражнения, просто магнитно прикрепляясь до планшету, без да махате молив случай.Пакетът включва : 1 * ръкав за тялото и 1 шапка. 【Съвместимост】 Този силиконов ръкав, подходяща само за Apple Pencil 2-ро поколение (Apple Молив в комплекта не са включени) не е подходящ за Apple молив 1-во поколение.【ИНСТАЛИРАНЕ на】 Лесен за инсталиране и използване. 【Съвместимост】 Този силиконов ръкав, подходяща само за Apple Pencil 2-ро поколение (Apple Молив в комплекта не са включени) не е подходящ за Apple молив 1-во поколение.Уникален творчески подход и красив външен вид, давайки ви най-класически опит на писане.【ИНСТАЛИРАНЕ на】 Лесен за инсталиране и използване. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествен силикон за подобряване на съединител, е идеално предпазва вашия молив от надраскване, удари, прах и случайни повреди. 30-дневната 100% гаранция за връщане на парите и 12-месечна гаранция на замяна.

Клиентите също го харесват..