• Ново
Bitray Ръчно Пипета За смяна на водата В Аквариума, 30 ml Пипета-пипета За почистване на Аквариум, Препарат За Почистване на отпадъци В Аквариума, Соломинка За почистван?
zoom_in

Bitray Ръчно Пипета За смяна на водата В Аквариума, 30 ml Пипета-пипета За почистване на Аквариум, Препарат За Почистване на отпадъци В Аквариума, Соломинка За почистване на Аквариумного чакъл (2 опаковки)

BGN 5.22

Брой продукти
check Налично

Пипета за аквариум ви позволява да изтриете замърсявания и остатъци от храна от дъното на аквариума Количеството вода, поета от капкомер, може да се регулира, чрез контролиране на силата на захващане края на капкомер.Моля, използвайте го, бъдете сигурни.Това няма да навреди на рибите.Моля, почистете продукта преди употреба.Това няма да навреди на рибите. 【МНОГОКРАТНО прилагане на】- Тази аквариумная чиста пипета-медицината също е подходящ за хранене на скариди в саламура и червени червеи след размразяване на храна, както и подходящи жива храна или малки частици, течни храни.It представлява Пипетата-Капкомер. 【Шест скали】-С 6 мащаба на тръбата (10 мл/ 15 мл/ 20 мл/ 30 мл) и те са ясно отпечатани на тръбата, което улеснява измерването на течности.Помогнете съдържа вашия аквариум чисти. 【ДЪРЖИТЕ АКВАРИУМА ЧИСТИ】 - може да Ги използва за премахване на прах и остатъци от храна от дъното на аквариума.Той е идеален за смесване на отпадъци и усвояването им, не прекалено напрягане на риба. 【МАТЕРИАЛ】- Аквариумная отпадането е направена от висококачествен действително нетоксичен пластмаса за трайно и практично използване.Помогнете съдържа вашия аквариум чисти.【МАТЕРИАЛ】- Аквариумная отпадането е направена от висококачествен действително нетоксичен пластмаса за трайно и практично използване. Този инструмент за изпомпване на аквариумной вода, отпечатани с ясна и точна мащаб, което улеснява измерването на течности.Той е идеален за смесване на отпадъци и усвояването им, не прекалено напрягане на риба. 【Шест скали】-С 6 мащаба на тръбата (10 мл/ 15 мл/ 20 мл/ 30 мл) и те са ясно отпечатани на тръбата, което улеснява измерването на течности.Моля, използвайте го, бъдете сигурни. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 - Количество вода, поета от капкомер, може да се регулира, чрез контролиране на силата на захващане края на капкомер. 28 см/11 инча Дължина на водопроводна тръба : 7,87 инча/20 см Дължина на дръжката : 3,15 инча /8 см Цвят : син и зелен на Помещение и включва : 2 х Ръчно сменщик вода за аквариум Аквариумная краен Функция : 1.

Клиентите също го харесват..