• Ново
Калъф за столче за кола DIKSOAKR Подходящ за Ford Maverick 2022 2023, Луксозен Кожен Калъф за столче за кола съвместима с предпазна възглавница, Водоустойчив калъф за авто седалк?
zoom_in

Калъф за столче за кола DIKSOAKR Подходящ за Ford Maverick 2022 2023, Луксозен Кожен Калъф за столче за кола съвместима с предпазна възглавница, Водоустойчив калъф за авто седалка (черно и сиво, само отпред 2 бр.)

BGN 65.00

Брой продукти
check Налично

【Добре защитен калъф за столче за кола】 Нашия калъф за столче за кола е съвместима с възглавницата за сигурностТой е водоустойчив и непроницаема.Лесен монтаж, само няколко прости стъпки, за да инсталирате. 【Добре направено】 Калъфи за автомобилни седалки са изработени от висококачествени материали с най-високия изработка. 【Добре използвайте столче за кола протектор】 Първия слой на своята практика за седалки изработени от изкуствена кожа.В кожата добавени забавители на горенето, които не загорятся, дори ако тя попадне в огъня. 【Добре седят】 Тези покривала за автомобилни седалки, разработени по поръчка и са подходящи и за ford maverick 2022 2023.Най-доброто качество на материала, за най-добър дизайн и производство осигуряват най-добрия потребителски опит.Той е водоустойчив и непроницаема. 【Добре използвайте столче за кола протектор】 Първия слой на своята практика за седалки изработени от изкуствена кожа.Най-доброто качество на материала, за най-добър дизайн и производство осигуряват най-добрия потребителски опит.2 * брой на седалките на предните седалки + 2 бр седалките на предните облегалки за глава. 【Добре обмислен дизайн, лесна инсталация】 Калъф за седалка, изпълнена с джобове на гърба, че е много практично и удобно. 【Добре направено】 Калъфи за автомобилни седалки са изработени от висококачествени материали с най-високия изработка.Селективни изкуствена кожа, высокоэластичная гъба, термоламинированный нетъкан текстил, нескользящая основният плат, пятислойный дизайн. 1 * чанта с куки и катарами.Лесен за почистване, просто внимателно го избършете с влажна кърпа.Въздушна възглавница и предпазен колан са съвместими.Устойчивост на износване и работят им магия от изглажда бръчки осигуряват отлична защита на оригиналния седалка.Лесен за почистване, просто внимателно го избършете с влажна кърпа.Облегалки за глава могат да бъдат отстранени.Изработен е от висококачествена кожа, е водоустойчив и лесен за почистване. 【Добре седят】 Тези покривала за автомобилни седалки, разработени по поръчка и са подходящи и за ford maverick 2022 2023.

Клиентите също го харесват..