• Ново
Бъдете Весели И Ярки Дървени Табели Класическа Ферма Крава Венец От Имел Дървени Стенни Знак Весело И Светло Домашно Монтиране на Украса За Дома Входна Врата, Вход?
zoom_in

Бъдете Весели И Ярки Дървени Табели Класическа Ферма Крава Венец От Имел Дървени Стенни Знак Весело И Светло Домашно Монтиране на Украса За Дома Входна Врата, Входа на Верандата Подарък За нов дом 10x8 см

BGN 5.50

Брой продукти
check Налично

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, можете да се свържете с нас и ние ще ви помогнем по всички възможни начини "Просто и елегантно стенно изкуство, което не е твърде голяма и не твърде малка и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия домашен декора.* 【Измерване на размера на】 Размерът на знака "Бъди весел и ярък" е прибл. трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. * 【Качествено обслужване】 Бързо сервизно обслужване.Перфектен декоративен подарък за сватби, годишнини, рождени дни, нов дом и Коледа.Гарантирано удовлетворение : При закупуване на нашите продукти няма риск.Ако трябва да се коригира, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас! рум-100% удовлетворенное!. Валентин, Коледа, коледна украса.Перфектен декоративен подарък за сватби, годишнини, рождени дни, нов дом и Коледа. * 【Материал】 е Изработен от чисто масивно дърво.Знаци, вдъхновени от домашен интериор, може да се използва в различни случаи.Дебелината е 0,2 инча.Висококачествен печат на дървени таблетки за показване на ясни и ярки текстове, така че всеки може лесно да ги прочетете. * 【Чудесен подарък】 Табела с ретро интериор - добър подарък за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св.

Клиентите също го харесват..