• Ново
Калъф за зареждане на слушалките Oladance Open Ear за пътуване - Допълнителни 78,4 часа възпроизвеждане с вградената батерия с голям капацитет 2550 ма, защитен smart-калъф за път?
zoom_in

Калъф за зареждане на слушалките Oladance Open Ear за пътуване - Допълнителни 78,4 часа възпроизвеждане с вградената батерия с голям капацитет 2550 ма, защитен smart-калъф за пътуване и отдих - Бели(Без слушалки)

BGN 30.08

Брой продукти
check Налично

65 освен това, вие можете да го сложите в джоба, чантата или където и да е по ваше желаниеТегло на своята практика за зареждане е общо 224 г (7,9 грама), му е лесно да се заеме със себе си. уверете се, че можете ясно да знае състоянието на зарядното своята практика и навреме зарежда кабел за зареждане калъф. 【Компактен и удобен за переноске】 Размера на своята практика за зареждане е 4. 【Следпродажбено обслужване】 Екип Oladance осигурява 24-часов отговор, възстановяване в рамките на 30 дни, по всякаква причина и гаранция за срок от 1 година при закупуването на продукта в магазина Oladance Direct Store. 【Индикатор за зареждане на батерията】 Всеки led индикатор на зарядното джоба показва 25% заряд на батерията. Пътен калъф за зареждане трябва да закупите отделно, за да ви освободи от проблеми, свързани с често зареждане.Калъф за безжичното зареждане Oladance.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще бъдем готови да предложат помощ.【Общото време за възпроизвеждане на до 94 часа】 Допълнителни 78,4 часа и 16 часа възпроизвеждане на слушалки, което е общо в размер до 94 часа възпроизвеждане.

Клиентите също го харесват..