• Ново
Вериги за сняг за автомобилни гуми, Дърпане верига за гуми с сигналната лампа, Преносими Аварийни вериги за гуми, Вериги за Мини Заледени пътища, Кал пътя, Пясъчен п?
zoom_in

Вериги за сняг за автомобилни гуми, Дърпане верига за гуми с сигналната лампа, Преносими Аварийни вериги за гуми, Вериги за Мини Заледени пътища, Кал пътя, Пясъчен път и на пътя в планината, Комплект от 2 (Цвят: черен,

BGN 110.76

Брой продукти
check Налично

3 Поддържайте скорост под 40 км / ч. След употреба изплакнете верига с топла вода.Вериги за сняг също еднакво добре да работят независимо от това, остана ли те в пясък, кал или сняг. 【С сигналната лампа】- Тази верига за сняг има сигнална лампа, и колата ще излъчват светлина по време на движение, което може да играе роля в напоминании. 【Условия за ползване】- Вериги за сняг сигурно монтиране на гуми, за осигуряване на добро сцепление на хлъзгави повърхности.Внимание - най-важното по време на шофиране. На първо място, веригата за зимни гуми не могат да гарантират само.★ Служба за подкрепа : * Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако стоката има някакви проблеми с качеството, можете да купувате с доверие. 【Лесна инсталация вериги за гуми】- Писта за автомобилни гуми е лесен за инсталиране и безопасен за използване, можете да зададете за няколко минути, без използване на домкрата или преместване на превозното средство. Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.★ Съдържание на пакета : Един комплект вериги за сняг 1 Х Инсталационен инструмент1 X Помощен крючок1 X Ръкавици 1 X Чанта за съхранение ★ Внимание : 1.Благодаря за добрата комуникация!* Ние обещаваме да изпратите в рамките на 24 часа, а срока за доставка е 7-20 работни дни. Не натискайте спирачка и не правете резки завои. · Приложение : Универсална за повечето автомобили · Подходяща ширина гуми : Моля, консултирайте се с таблицата модели вериги за гуми · Применимая област : лед, сняг, кал, дъжд, пътуване, скално катерене и други екстремни ситуации. Избягвайте използването на обекти с остри ръбове, сухи тротоарите или на равна земя.【Висококачествени мини вериги за гуми】- устойчива на плъзгане верига за сняг на гуми, изработени от висококачествена стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност.

Клиентите също го харесват..