• Ново
Комплект Стикери с котка на 360 Листа, Подаръци за Любителите на Котки за Жени, Канцеларски материали от Сладък Котка, Аксесоари за Офис бюрото за Работа, Училище Офи?
zoom_in

Комплект Стикери с котка на 360 Листа, Подаръци за Любителите на Котки за Жени, Канцеларски материали от Сладък Котка, Аксесоари за Офис бюрото за Работа, Училище Офис

BGN 3.46

Брой продукти
check Налично

лепкава част се намира на върха на котка, а не на дъното 12 опаковки котешки стикери (общо 360 листа) Достоен подарък. 60 Листа, ЖЪЛТО + 60 Листа РОЗОВО-СИНЬО + 60 Листа на ЗЕЛЕН + 60 Листа ЛИЛАВО + 60 Листа на ПОРТОКАЛ. 60 Листа, ЖЪЛТО + 60 Листа РОЗОВО-СИНЬО + 60 Листа на ЗЕЛЕН + 60 Листа ЛИЛАВО + 60 Листа на ПОРТОКАЛ.Идеален подарък за фен на котките в офис или училище.В комплекта са включени 12 опаковки, стикери във формата на котка (общо 360 листа).Идеален подарък за фен на котките в офис или училище.Още подаръци, които трябва да се помисли. 12 опаковки котешки стикери.Идеален като подарък за рожден ден, благодарственного за подарък, офис подарък, подарък за жени, момичета, съученици, учители, студенти или колеги.Приятен дизайн, които привличат вниманието на дръжки, за работа с албуми за изрязване, хартия за писма, календарни маркери.Предупреждение : Малки детайли, които не са предназначени за деца под 3 години. лепкава част се намира на върха на котка, а не на дъното.Приятен дизайн, които привличат вниманието на дръжки, за работа с албуми за изрязване, хартия за писма, календарни маркери.В комплекта са включени 12 опаковки, стикери във формата на котка (общо 360 листа).

Клиентите също го харесват..