• Ново
Hemoton 4 бр. Дървена Четка за Зъби Детска Четка за Зъби С Мек Косъм, Комплект За Почистване на Зъбите, Биоразлагаемая Четка за Зъби, Бамбукови въглища, Дървени Четки за ?
zoom_in

Hemoton 4 бр. Дървена Четка за Зъби Детска Четка за Зъби С Мек Косъм, Комплект За Почистване на Зъбите, Биоразлагаемая Четка за Зъби, Бамбукови въглища, Дървени Четки за Зъби, четина Дръжка за четка за зъби За възрастни

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Четка за зъби : Дръжка с ергономичен дизайн -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока детски четки за зъби.дългогодишна четка за зъби Този продукт е изработен от бамбук, е трайна за ежедневна употреба. - Изработен от висококачествена, здрава за дълго използване на бамбукова четка за зъби. - Бамбукови дръжки, боядисани с четка с различен цвят.Бамбук четка за зъби : Не е необходимо да изсъхне на дръжката след употреба, просто изплакнете четката за зъби и поставете обратно на притежателя.Анти-четка за зъби с удобен изземване. Четина четка за зъби : дръжки от бамбуково дърво, боядисани в друг цвят. - Няма нужда да изсъхне на дръжката след употреба, просто изплакнете четката за зъби и поставете обратно на притежателя комплект за почистване на зъбите.Четка за зъби : Произведен от висококачествен материал, който да използват.Анти-с удобен изземване.Детска пътна четка за зъби : Произведен от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба. - Напълно и ефективно да почистите зъбите.Детска пътна четка за зъби : Произведен от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба.Четка за зъби : Произведен от висококачествен материал, който да използват. дръжка от детски пасти за зъби удобен за хващане.

Клиентите също го харесват..